HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
İstediğiniz özellikleri karşlıyoruz ister skype adresimizi ekleyin ister sitemizden ticket atın ister telefonla arayın
www.roketsunucu.web.tr
0539 834 70 27
İstediğiniz özellikleri karşlıyoruz ister skype adresimizi ekleyin ister sitemizden ticket atın ister telefonla arayın

www.roketsunucu.web.tr
0539 834 70 27
Öncellikle Merhabalar ;
- Fileslerin Sağlam Olmasını İstiyorum.
- Sunucularda Lag Vesayre Gibi Durumlar İstemiyorum.
- Sunucularda Hat Kesintisi Gibi Durumlar İstemiyorum.
- %100 Destek Sağlıyabilen ( Oyun İçi Destek Değil ) .
- Oyundan Atma Sorunları Gibi Sorunlarda Olmasını İstemiyorum.
- Bütçemiz Belli Skypeden Ekleyin Görüşelim.
- Tavsiye Edebilirsiniz Arkadaşlar.
Saygılarımla İyi Forumlar Dilerim Herkese.
Skype ; weblidertr eklerseniz görüşelim.
guardman06 webliderden sakın alayım deme webbayimdir kendileri yine milleti dolandırmaya geldiler bizi dolandırdılar webbayim den aldım bende sunuuclarda erişim kapandı bu weblideri açtılar hemen. turkmmodan rankı alınınca sunucuları kapatırlar sakın alma
guardman06 webliderden sakın alayım deme webbayimdir kendileri yine milleti dolandırmaya geldiler bizi dolandırdılar webbayim den aldım bende sunuuclarda erişim kapandı bu weblideri açtılar hemen. turkmmodan rankı alınınca sunucuları kapatırlar sakın alma
Bilgi İçin Tesekkür Ederim. Ancak Firmayı Kötülemeye Gerek Yok Özel Mesaj Olarakda Atabilirdin Bu Msjı

İyi Forumlar.
ben senin için dedim yoksa git nerden alıyosan al banane webbayim den 13 gün kala sv mi kapattılar baktıkki burada cıktıBilgi İçin Tesekkür Ederim. Ancak Firmayı Kötülemeye Gerek Yok Özel Mesaj Olarakda Atabilirdin Bu Msjı
İyi Forumlar.
neyse kg hereks mağdur oluyor millet bu msjı görsün almasın diye yapıyoruz sen çok meraklıysan git al kardeşim banane.Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)