-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
onur akbaş 1
onur akbaş
Hikaye Ekle

metin2client.bin-Uygulama Hatası Yardımm..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan psiko35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 888

psiko35

Level 1
Üye
Konular
5
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
12 Yıl 6 Ay 12 Gün
Başarım Puanı
25
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

ÇARIMLA DOYUMDA METİN KIRARKEN YENİ GELEN MAPLARA GİRMEK İSTEDİM KAPISINA DOĞRU YÜRÜYÜNCE OYU HATA VERDİ. ŞİMDİ O METİN KIRDIĞIM ÇARA GİRİNCE TEKRAR AYNI HAYATI VERİP OYUN KAPANIYOR AMA YAN KARAKTERLERİNE GİRİYOR. BEYLER DÜN AKŞAMDAN BERİ BU SORUN BÖYLE 2 SEFER TİCKET ATTIM AMA HİÇ KİMSE BANA YARDIMCI OLMADI. ARANIZDA DAHA ÖNCE BU SORUNU YAŞAYIP ÇÖZMÜŞ OLAN VARSA Bİ YARDIMCI OLSUN.. İYİ AKŞAMLAR..

e2llVN.jpg

Son düzenleme:
biraz araştırdım ram slotlarında hata olabiliyormuş rami söküp peçeteyle temizliyip başka slota takarmısın

Bu hata genel bir bilgisayar hatasıdır aslında..Metin2'de de oluşmak da fakat unutmayın genel bir bilgisayar hatasıdır aynı zamanda şimdi çözümlere göz atalım ;

Başlat > çalıştır> regedit > HKEY_LOCAL_MACHINE > system > currentcontrolset > Control > windows

buraya girdikten sonra sağdaki ErrorMode değerini 0(sıfır) ise 2(iki) olarak değiştirin..
bir daha aynı hatayı almıcaksınız..

Fakat araştırmalar sonucunda metin2 resmi board sitesinde bile bu hatayı alan arkadaşların konularına Modlar vs cevap yazamamış..Sanırım yukarıdaki çözüm olmassa şuanlık tek çözüm win7 gibi gözüküyor..

Dungeon adlı dosyaları sil sorun düzelecektir sonra gir çık patch çektir tamamdır.

Sorun Çözülmüştür Yardımlarınız İçin Teşekkür Ederim...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri