- Konular
- 5
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 6 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 25
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
ÇARIMLA DOYUMDA METİN KIRARKEN YENİ GELEN MAPLARA GİRMEK İSTEDİM KAPISINA DOĞRU YÜRÜYÜNCE OYU HATA VERDİ. ŞİMDİ O METİN KIRDIĞIM ÇARA GİRİNCE TEKRAR AYNI HAYATI VERİP OYUN KAPANIYOR AMA YAN KARAKTERLERİNE GİRİYOR. BEYLER DÜN AKŞAMDAN BERİ BU SORUN BÖYLE 2 SEFER TİCKET ATTIM AMA HİÇ KİMSE BANA YARDIMCI OLMADI. ARANIZDA DAHA ÖNCE BU SORUNU YAŞAYIP ÇÖZMÜŞ OLAN VARSA Bİ YARDIMCI OLSUN.. İYİ AKŞAMLAR..
Son düzenleme:
- Konular
- 7,114
- Online süresi
- 2h 28m
- Reaksiyon Skoru
- 343
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 3 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 384
- MmoLira
- -307
- DevLira
- 0
biraz araştırdım ram slotlarında hata olabiliyormuş rami söküp peçeteyle temizliyip başka slota takarmısın
- Konular
- 488
- Online süresi
- 27m 29s
- Reaksiyon Skoru
- 107
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 3 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 172
- MmoLira
- 120
- DevLira
- 0
Bu hata genel bir bilgisayar hatasıdır aslında..Metin2'de de oluşmak da fakat unutmayın genel bir bilgisayar hatasıdır aynı zamanda şimdi çözümlere göz atalım ;
Başlat > çalıştır> regedit > HKEY_LOCAL_MACHINE > system > currentcontrolset > Control > windows
buraya girdikten sonra sağdaki ErrorMode değerini 0(sıfır) ise 2(iki) olarak değiştirin..
bir daha aynı hatayı almıcaksınız..
Fakat araştırmalar sonucunda metin2 resmi board sitesinde bile bu hatayı alan arkadaşların konularına Modlar vs cevap yazamamış..Sanırım yukarıdaki çözüm olmassa şuanlık tek çözüm win7 gibi gözüküyor..
Başlat > çalıştır> regedit > HKEY_LOCAL_MACHINE > system > currentcontrolset > Control > windows
buraya girdikten sonra sağdaki ErrorMode değerini 0(sıfır) ise 2(iki) olarak değiştirin..
bir daha aynı hatayı almıcaksınız..
Fakat araştırmalar sonucunda metin2 resmi board sitesinde bile bu hatayı alan arkadaşların konularına Modlar vs cevap yazamamış..Sanırım yukarıdaki çözüm olmassa şuanlık tek çözüm win7 gibi gözüküyor..