C 1
chengdu
xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
D 1
delimuratt
melankolıa18 1
melankolıa18
shrpnl 1
shrpnl
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Gm[silient] eŞeĞİ

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan direkt3d
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

direkt3d

Level 1
Üye
Konular
3
Online süresi
19m 45s
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
17 Yıl 2 Ay 5 Gün
Başarım Puanı
76
MmoLira
17
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

küfür / ata350.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Seni anlıyorum GM'ler kendilerini bir şey sanıyor Yönetici dediğin adam olmadıkdan sonra GM olmak herkesi banlamak herkese emir vermek değildir hatta oyuncuların isteklerini karşılamalıdır ama bunlar bi b.k yapmıyor ayrıca benim 20 lvl Zalim çarım vardı PVP açıp adam kesiodum Zalim olucamı bilmiyodum sonra öğrendim Serbest modu açınca zalim olunuyor diye.20 lvl ama onu zalimlikten kurtarmak için uğraştığım çaba pozitif dereceli birini 50 level yapardı şakam yok...İşte sonra çarım soyuldu konuyu araştırınca bunu GM'lerin yaptığını öğrendim Grifonda'ki b.k'tan GM'in yaptığını öğrendim...Birde Zalimden Hileliye indirmiştim tekrar Zalim'e çıkartmış ama Deponun şifreyi bilmiyo tabii depodakiler duruyordu bende iyilik olsun diye birilerine dağıttım depodakileri buhesapla daha oynanmaz dedim bütün serverlerde çarlarım vardı hepsinin itemlerini bedava olarak birilerine verdim, GM'lerin yaptığı i*bnelikler birilerinini işine yarasın diye.

ibnelere bak 24 level misgibi çarım vardı iyi olmak üzereydi herhalde durduk yere ban

ya benım 86 lıgı banladı kavga ettık dıe

alayını ascan bunların:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri