kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
onur akbaş 1
onur akbaş
PrimeAC 1
PrimeAC
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
romegames 1
romegames
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Elymetin2 Oyuncularının Dikkatine

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan Shorty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Shorty

Teknik Sorumlu
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye
Teknik
VIP Üye
Katılım
31 May 2009
Konular
772
Mesajlar
4,174
Online süresi
4d 8h
Reaksiyon Skoru
3,477
Altın Konu
1
Başarım Puanı
337
Yaş
33
MmoLira
1,221
DevLira
3
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Son zamanlarda bu konuyla ilgili çok fazla şikayet gelmesi nedeniyle bu duyuru yapılmaktadır.

Elymetin2 Yönetiminde bulunan Moderatör ve Gamemasterların herhangi bir oyuncuya item,yang ve tecrübe verme gibi yetkileri bulunmamaktadır.

Elymetin2 Yönetiminde bulunan Moderatör ve Gamemasterların oyun içerisinde desteklediği veya koruduğu Lonca veya Oyuncu yoktur.

Elymetin2 Yönetiminde bulunan Moderatör ve Gamemasterların herhangi bir oyuncunun Hesap adını ve Şifresini isteme yetkisi yoktur.

Oyun içerisinde Herhangi bir oyuncu size Gamemaster arkadaşım, Gamemaster loncamızı koruyor, Arkamızda kimler var bak görüyormusun şeklinde bir yaklaşımda bulunursa vakit kaybetmeden konuşmanın ekran görüntüsünü alıp bizlere ulaştırın.

Oyuncularımıza bu tip yaklaşımlarda bulunan oyuncular sunucularımızdan süresiz uzaklaştırılmaktadır.

Elymetin2 Moderatör ve Gamemaster ekibinin Kişisel Skype ve Facebook Sayfaları bulunmaktadır ve bu mecralardan herhangi bir destek veya yardım yapılmamaktadır bu tip istekler yapıldığında destek veya foruma yönlendirilmektedir.

Yönetim Ekibinin Oyun içerisinde neler yaptıkları her gün takip edilmektedir, Oyuncularımızın çıkarlarını etkileyen herhangi bir durumda mudahale edip görevlerini sonlandırmaktayız.

Kayıt Sisteminden Bir Resim:
 
Son düzenleme:
Ekran Görüntüsü Video Mu Fotoğrafta İş Görürmü ?
 
Biz daha çok videoyu tercih ediyoruz fotoğrafı düzenlemek kolay oluyor artık. Bilgilerinize..
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst