- Konular
- 41
- Reaksiyon Skoru
- 7
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 9 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 77
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
saol wolf ben ayarlamalarini bilmiyodum ilk bn koydum baktim peşpeşe alintilar basladi bi sen alinti yazmışın bunun için teşekürler

- Konular
- 9
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 3 Gün
- Başarım Puanı
- 47
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
sadece durbunsuz vurmayami nasil hack kadar score yapablirmiyiz yani ??
- Konular
- 80
- Reaksiyon Skoru
- 52
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 8 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 103
- MmoLira
- 2
- DevLira
- 0
bir nevi oyle dene bilir bilgisayarlarınızın ayarlarını benimkisi gibi yapın daha sonra resimde gördüğünüz gibi crosshairi ayarlayın ve oyuna girin ilk başlarda sağda solda çıkabilir fakat oyundayken tam hedefin ortasında olacak!
normal bir silahla oynarsanız veya baska bisi vark etmez crosshair hareket edior!! sadece buyuklugu bi uzuyor bi kısalıyor o da yuruken
normal bir silahla oynarsanız veya baska bisi vark etmez crosshair hareket edior!! sadece buyuklugu bi uzuyor bi kısalıyor o da yuruken
- Konular
- 5
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 11 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 42
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Calisiyor Fakat Kayıyor CrossFire Bunu Engellemis : )) İndirmeyin Bosuna ...! ama yinede tesekkurler .!
- Konular
- 80
- Reaksiyon Skoru
- 52
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 8 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 103
- MmoLira
- 2
- DevLira
- 0
ayarlamalari fotoda gosterdigim gibi yaparsanız ve bilgisayarınızın ayarlarını da oyle yapmanız lazım bosuna pc ayarlarını acmadım benoraya!
ayrıca linki de aksam yenileyecem beiraz sabredin lutfen link silinmis foto icine gizlemistim
ayrıca linki de aksam yenileyecem beiraz sabredin lutfen link silinmis foto icine gizlemistim
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)