Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar bn windows 7 starter kullanıyorum sistemi geri yükle dedim ve qeri yklemeye başladı ve bir süre sonra yükleme olmadı ve pc açıldıqında araçlar qeliyordur saat takvim fln onlar qelmedi ve mom.exe die bir hata qeldi "383 sıra sayısı, iertutil.dll dinamik bağlantı kitaplığında bulunamadı." die bir yazı çıktı .İnternette araştığıma qöre http://www.frmtr.com/windows-7/4114974-383-sira-sayisi-iertutil-dll-hatasi.html internet explorer 9 u kaldırmamı öneriyorlar ama bnde o yok denetim masası>program ekle kaldır>solda güncelleştirme kaldır yazıyor oraya tıkladıqım zaman microsoft silverlight (1) Microsoft windows (7) yazıyor oralarda yok internet explorer daha yeni attırdım pc ye format Arkadaşlar yardımlarınızı bkliyorum (internette bulamadm iertutil.dll dosyasını eğer snde var ise bana atabilirmsn bi dowlad sitesinden aracı olarak.Dosya Tc örn.)
Bu sorun düşük klasöründe % userprofile %\AppData\Local\Temp dizini eksik veya Low klasöründeki uygun izinleri veya öznitelikler atanmış olmaması nedeniyle oluşur.
Nette böyle bir yazı buldum
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)