Best Studio 1
Best Studio
mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Sevdamsın 1
Sevdamsın
TuZaKK 1
TuZaKK
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
farkmt2official 2
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

sabit ip server için önerileriniz ve sorular

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan canerx007
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 194

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar sizlere bazı sorularım olucak ama önce kısa bir açıklama yapmak istiyorum önceden 1-2 defa sabit ip server kurmuştum ama net bilgim yok ve 2defada bilşimden server kiraladım benim sorularım
1 sabit ip server kurarken files vdh. den başka files kurmak mümkün müdür tar.gz türü filesler sabit ip servera kurulablirmi?
2 sabit ip servera otopack yapılabilirmi?
3 pc win7 sabit ip server kurarken virtual pc yoksa virtual box mu iyidir. başka öneriniz varsa iyi olur hatasız çalışan
4 ben kendim sabit ip yapmak için modem alıcam 20 mgbt hız veriyor ama upload bilmiyorum
pc özellikleri
Intel(R) Core(TM) i5-2400 CPU @ 3.10GHz
ATI Radeon HD 4600 Series 2gb paylaşımlı kullanılan 1gb
4gb ram
bu pc de ben 2gb ram vericem bu durumda lag vs olurmu ve ortalam kaç oyuncu alırım ve oyuncu sayısı ram göremi belirlenir.
5 önemli olan bir diğer bir sorum 2. sorum otopack olamassa mc set dışında pack kullanabilirmiyim nasıl yapmam gerekir
öncelikle yardımcı olucak ve bigi paylaşımında buluncak arkadaşlara teşekkür ederim
iyi forumlar

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri