Merhaba arkadaşlar yeni bir dizzüstü bilgisayar alacağım. İnternet ve oyun için kullanacığm ama verebileceğim en yüksek fiyat 2300 tl .
Ben aşağıdaki özelliklerde istiyorum ama daha iyi bi önerinzi var ise paylaşmaktan çekinmeyin.
Hafıza 1 tb ek olarak 8gb ssd olursa harika olur .
Ram : 8 gb
İşlemci : 4. nesil i 5 - i7 min 2.3 ghz.
Ekran kartı : tercihim nvidia oyun için kullanacagım için 128 bit 2 gb tercihim.
ekran boyutu : 17 " cok severim ama 15 - " civarı iyi olur
marka : dell lenovo acer asus olabilir.
Ben aşağıdaki özelliklerde istiyorum ama daha iyi bi önerinzi var ise paylaşmaktan çekinmeyin.
Ekran kartı : tercihim nvidia oyun için kullanacagım için 128 bit 2 gb tercihim.
Önerim oyun oynayacaksan ekran kartına önem vermen gerisi zaten halledilir. Dizüstülere çok dandik ekran kartları koyuyorlar.Marka olarakta asus,acer olabilir casper önermem. bağlantı adresi vermicem elden alman en iyisi internetten alınan ürünlerde ucuza gidildiği için garanti konusunda sık sorun yaşanılıyor.
Oyun bilgisayarı istiyorsan şu anki bütçen yeterli. İşlemci, RAM, Ekran Kartı, Anakart, Güç Kaynağı...
Bu yukarıda saydıklarım kaliteli ve üst seviye ise rahat rahat ihtiyaçlarını karşılayacaktır. Ben dizüstü bilgisayarlarda pek tecrübeli değilimdir. Oyun bilgisayarı için tavsiyem masaüstü alman olur.
Bu yukarıda saydıklarım kaliteli ve üst seviye ise rahat rahat ihtiyaçlarını karşılayacaktır. Ben dizüstü bilgisayarlarda pek tecrübeli değilimdir. Oyun bilgisayarı için tavsiyem masaüstü alman olur.

Merhaba arkadaşlar yeni bir dizzüstü bilgisayar alacağım. İnternet ve oyun için kullanacığm ama verebileceğim en yüksek fiyat 2300 tl .
Not : İşlemciyi biraz düşürüp Ekran kartını 256 bit oda olmadı 192 bit alırsan çok daha iyi olur.
Marka olarak Dell ve Asus en sağlamlarıdır.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)