Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
OnurBoyla 1
OnurBoyla
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Ely3 Ne Saçma Oldu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kapukulu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 204
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar oyunu yaklaşık 4 5 yıldır oynuyorum m2 trde gracia epilegua kaira ve pixy serverlerinde oynamıştım ama oyun yöneticileri önce gracia epilegua ve kairayı birleştirerek oyunu mahfettiler daha sonra destanla pixyi birleştirip pixydeki 100tlik itemlerimizi emegimizi destandaki saçma sapan itemlerin önüne serdiler ve son olarakda m2tr ile mmomt2yi birleştirerek oyun ticaretinin içine ettiler arkadaşlar eskiden epideki zeka b hzı krtikli bi içle klc bck cift ellli bi iç aynı fiyattı ama artık adam diyoki 1200t diyo 1200t ne demek ya 40tden 1 edit satıldıgını düşünürsek 30 editten fazla bi miktar ediyo allah aşkına hangi 1 edit 30 edit civarında bişey edebilirki yönetici arkadaşlar abilerim buna bi dur deyin lütfen denge kayboldu herşey para üzerine kuruldu.Gelelim Ely3 son yaptıgınız bi yenilik a9ların leveli düşmesi ve 95lik silahların yarısının indirilip marketten kaldırılması arkadaşlar ne kadar saçma bişey milletin 50 liraya aldıgı itemler mekden barondan azmı vursun degeri okadarmı etsin pixydeki 200tlik ayıma burada 50t veriyolar böyle saçma şey olabilirmi 1 tane iç 200t ben pixydeyken 200tye 2 tane çar dizerdim ticaret çok dengesiz millet kristal satıyorum diyo hırsızlık yapıyo kraliyetli çar satıyorum diyo hırsızlık yapıyo arkadaşlar oyuna bi dur diyelim böyle olmaz yönetici abilerim lütfen biraz ilgilenin ely3 aşırı oyuncu kaybetti.Beni Destekleyen Arkadaşlar Lütfen Yorum yapın. Son Olarak ely3e Beta Gelicekmi Yoruma yazarsanız sevinirim Hepinize iyi oyunlar allaha emanet olun.

http://www.turkmmo.com/ely-metin23/2966806-tamamen-sacmalik-4.html#post16247131

Shorty ;

Ely #3 Ve Ely #4 Sunucuları için henüz Server taraflı değişiklik yapılmadı, kullanılan itemler hala eski değerlerini vermektedir..

A - B -C Turkuazlarının değerlerinin değiştirildiği doğru bunu Ely #1 ve Ely #2 Sunucularında görebilirsiniz, C Turkuazdaki %30 105. Seviye Zırhına aktarıldı ve C. Turkuazdaki değer %25 e düşürüldü.

Ely #3 ve Ely #4 Sunucularındaki güncelleme yayınlandıktan sonra bu durumu tekrar tartışabiliriz ancak şuan oynadığınız sunucuda itemler eski değerlerini vermektedir, Client taraflı güncelleme tüm sunucularda yayınlandığı için görüntülenen değer düşüktür.

Gerekli açıklama yapılmış beklemede kalın..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri