HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhabalar arkadaşlar bildiğiniz üzre çoğu kişi örümcek zindanında para kasıyor ben hemen hemen hergün 1 saat para kasmaya geldiğimde karşılaştığım bir durumu göstericeğim artık canıma tak etti bu adam 5 chdede çarı var utanmasa ch1 ede çökecek slot geldiği gibi diğer çarlarına geçip pelerin basıp diğer çarlara geçiyor ve böylece paranın dibine kadar vuruyor. Artık adamla diyaloğa bile girmek istemiyorum.O kadar tiksindim dün 1 çarını hakaretten sınırsız banlattım heralde ondan ch1 de çarı yok
.Herneyse bu adam oyundaki birçok insanın hakkına giriyor ve eminimki bu t lerin hepsini gerçek para karşılığında (TL) ile satıyor.Tamam 1 chyi alırsın sorun değil bu senin doğal hakkındır derim geçerim,fakat 5 ch yede çökmüş bu adam hatta 6 ch artık bu gün video alma vaktidir dedim. Videoda bütün karakterlerin o adamın olduğu gayet belli hatta sohbetten bi konuşma bile yaptım.Lütfen bu konuya herkes tepkisini koysun.Shorty bu şahsi banlamak boynunun borcu oldu bence artık lütfen gerekli işlemi yapınız.
Not:Lütfen videoyu sonuna kadar izleyin.
.Herneyse bu adam oyundaki birçok insanın hakkına giriyor ve eminimki bu t lerin hepsini gerçek para karşılığında (TL) ile satıyor.Tamam 1 chyi alırsın sorun değil bu senin doğal hakkındır derim geçerim,fakat 5 ch yede çökmüş bu adam hatta 6 ch artık bu gün video alma vaktidir dedim. Videoda bütün karakterlerin o adamın olduğu gayet belli hatta sohbetten bi konuşma bile yaptım.Lütfen bu konuya herkes tepkisini koysun.Shorty bu şahsi banlamak boynunun borcu oldu bence artık lütfen gerekli işlemi yapınız.Not:Lütfen videoyu sonuna kadar izleyin.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Selam, oncelikle videodaki arkadas her kimse azmi ve hirsi bakimindan baya ust kapasitede orasi asikar
Herhangi bir hile, bot kullanimi olmadigi surece ilgili hesabin kapatilacagini sanmiyorum. Kisinin imkanı varsa 5 yada 6 uyguluma acabiliyor ve kesebiliyorsa buna ne sen, ne ben, ne de bir baskasi karisabilir.
Tabi eger ki kisi bu uygulumayi gercek yasantisi icin real paraya donusturuyorsa iste o zaman hesablari kapatilabilir. Fakat hic kimse etkinlik yapiyor diye durduk yere ceza almaz.
İyi forumlar.
Herhangi bir hile, bot kullanimi olmadigi surece ilgili hesabin kapatilacagini sanmiyorum. Kisinin imkanı varsa 5 yada 6 uyguluma acabiliyor ve kesebiliyorsa buna ne sen, ne ben, ne de bir baskasi karisabilir. Tabi eger ki kisi bu uygulumayi gercek yasantisi icin real paraya donusturuyorsa iste o zaman hesablari kapatilabilir. Fakat hic kimse etkinlik yapiyor diye durduk yere ceza almaz.
İyi forumlar.
Selam, oncelikle videodaki arkadas her kimse azmi ve hirsi bakimindan baya ust kapasitede orasi asikarHerhangi bir hile, bot kullanimi olmadigi surece ilgili hesabin kapatilacagini sanmiyorum. Kisinin imkanı varsa 5 yada 6 uyguluma acabiliyor ve kesebiliyorsa buna ne sen, ne ben, ne de bir baskasi karisabilir.
Tabi eger ki kisi bu uygulumayi gercek yasantisi icin real paraya donusturuyorsa iste o zaman hesablari kapatilabilir. Fakat hic kimse etkinlik yapiyor diye durduk yere ceza almaz.
İyi forumlar.
Yorumun için teşekkür ederim.Fakat bu şahıs serverdeki bütün playerlerin kul hakkına giriyor bu bariz açık bence bunun bir cezası olması gerekl.Üstelik bu şahıs yarın öbür gün serverin düzenini de bozacaktır.
Son düzenleme:
Haa bu arada flood yapmış gibi olmayayım arkadaş oyunda pm attı ''Forumda gördüm videonu güle güle öldüm
''falan filan usulünca agzının payını verdim sustu, kapadı cenesini şimdi foruma pm atmıyor tabii kendiside biliyorki yaptığı davranışın kötü olduğunu.Ne kadar aç gözlü bir kişilik olduğunu kendiside biliyor.Hade erkeksen buraya bi mesaj at ''bu videodaki benim'' De fake hesap da açma ha, ona göre forumda tanıyalım seni ? 
''falan filan usulünca agzının payını verdim sustu, kapadı cenesini şimdi foruma pm atmıyor tabii kendiside biliyorki yaptığı davranışın kötü olduğunu.Ne kadar aç gözlü bir kişilik olduğunu kendiside biliyor.Hade erkeksen buraya bi mesaj at ''bu videodaki benim'' De fake hesap da açma ha, ona göre forumda tanıyalım seni ? 
Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)