shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Fethi Polat 1
Fethi Polat
ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
Hikaye Ekle

MaTaDoR Hakkında Önemli Söylenecekler :(

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Diegon10
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 287
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Diegon10

Level 4
TM Üye
Konular
50
Reaksiyon Skoru
38
Altın Konu
0
TM Yaşı
12 Yıl 6 Ay 2 Gün
Başarım Puanı
72
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Bakın ben böyle nasıl desem arkadasım diğe yada karşılık beklemiyorum eğer ortada bi yanlıs haksızlık varsa içim rahat etmez benı kızabilirsiniz bana seni ilgilendirmeyen bişiye burnunu sokma nebiliyim terslersiniz işte ama içimde tutamıyorum

İnsan her arkadası için eğer gerçekten iyi bir arkadaşsa mona destek yardım eder en önemliside yaptıgı yanlısın yada söyledıgı yalanı uyarmak bida yapmamasını söylemektir dost acı söyler ben buna inanırım

Arkadasın char MaTaDoR hp bugundan sınırsız ban yedi sebep

Oyuncuların aklını karıştırılması ya kım gördükü bizden başka toplasan 10 kişi tamam yapmış büyük bir hata ama cezası biraz ağir gibi yada anlaşabilirsinizde bida en ufak küfürnde süresiz kapatarım kabul edersen açabilirim gibisinden

İlk suçundan mahsur görün bence kısacası kımın aklı karıştıgı değil kımın gördüğü yada bildiği 10 kişi en fazla o 10 kişide çölde sura attıgı vs ler kişiler :)

Bakın benim kötü niyetim yok yada 1-2-3 kişi tutup istediğini elden etme hesabı değil BUNU SAKIN YANLIS ANLMAYIN ben öyle biri değilim

Ama cocuk cok üzülüyor hata yapmıs kabul yanlıs yapmıs İLK HATASI 2.Cİ ŞANSI VERİN SU ARKADASA

Son düzenleme:
Ya yeter artık Gereksizce Konu açıyorsunuz. Yöneticiler Söyledi .Açmıyoruz. ban affını bekleyın. Heryerde paylasım yapıyorsunuz.
Server isimleri için ankette . ely 4 ely3 ely 2 ely1 bug genel.
Siteden Banlayın şu adamları . Görmekden sıkıldım. @admin; @Aslan57x; @Shorty; @erdemaa;

Moderatör tarafında düzenlendi:
Hatayı yapmış,cezasını almış.Her hata yapana 2.bir şans verildiğini düşünsenize??? O zaman herkes aynı hatayı yapar nasıl olsa 2.bir şans verilecek bize???

Gereken cevap verildiHesap Açılmayacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri