Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
Hikaye Ekle

Donusum.(Haksızlık)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Erokay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 30
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Sadece oyunda 90 level olarak Rivuletmi dönüşüyorda? Bütün 90 silahlar için geçerli bu. Ben şahsen bu olaydan dolayı memmunum umraım intikam düşürmek kolay olmaz ve bu stil devam eder.

Sadece oyunda 90 level olarak Rivuletmi dönüşüyorda? Bütün 90 silahlar için geçerli bu. Ben şahsen bu olaydan dolayı memmunum umraım intikam düşürmek kolay olmaz ve bu stil devam eder.
Her 90ıtemı ıçın gecerlı.
Sv kuruldugundan beri oynamıyorsan veya market acık oldugu vakıtler anlamanı beklemıyorum. 90sılahları 25krstal 95sılahları 50krstaldı.
Denge bozuldu. 25krstalle 20ıntıkam 20yosun vs vs denk değil.

Ely1 serveri için

20 İntikam 20 yosun 5 levi ve 5 sembol = 47T demek, bunun neresi 25 kritstale denk geğil üstad?

Haklı olabilirsin cünkü serverde basma ıtemı sıkıntısı var ama duzelmesı fazla zaman almaz ayretten 90sılahıyla 95sılahının arasında nerdeyse 150t vardı tabı karakterden karaktere degısıyor su anda fark 50t bıle değil anlatmak ıstedığım bu elınde 95ıtemı olan zarar etti.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri