Karan2offical 1
Karan2offical
Fethi Polat 1
Fethi Polat
ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

Hosting Rank Alınma İşlemleri.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cokobo1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 590
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cokobo1

Level 5
TM Üye
Konular
66
Online süresi
7h 50m
Reaksiyon Skoru
36
Altın Konu
0
TM Yaşı
14 Yıl 12 Ay
Başarım Puanı
133
MmoLira
73
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Forum dışına çıkıyor biliyorum ama bence oldukça iyi firmaları kaybediyoruz gün geçtikçe..Dolandırıcılıkla alakası olmayan firmalara bir af gelmesi mümkün olamaz mı ? Çalıştığım firmalardan biri Yalçınhost tu mesela ve rankı alındı satış yapamamasına rağmen hala ilgili.Multi hesapla ilgili veya DOLANDIRICILIKLA alakası olmayan firmalara bir af gelse başvurabilse tekrar bu firmalar bi şans daha tanınsa iyi olmaz mı ? Konuyu kapatmak yerine çözüm üretmeye çalışırmısınız lütfen.İnsanlar kırılıyor üzülüyor basit kurallar için emekler boşa gitmesin istiyorum yanlış anlamayın beni.Bunu tekrar görüşebilirmisiniz ? Hiç bir firmayla müşteri olmak dışında bi alakam olmadı isterseniz ip taraması vs yapabilirsiniz senelerdir üyeliğim aktif forumu gezip forumdaki arkadaşlarıma yardımcı olup yardım istemekten başka bişey yapmadım ama bu benim sizden yani AYNI ÇATI ALTINDAKİ ARKADAŞLARIMDAN ilk ve tek isteğim olsun.Rica ediyorum bu konuyu tekrar bi görüşün belkide bu işle hayatını toparlayan arkadaşlarımız olucaktı.Bu işi namusuyla yapan arkadaşlara bi şans tanınmalı.Her insan hata yapabilir hangimiz yapmadık ki.Konuyu LÜTFEN kapatmayın.İnsanların bu konuda ne düşündüğünü çok merak ediyorum tabi siz yetkililerinde..

Malesef böyle bişey yapamayız forumun bir kural çerçevesi var ve biz bu çerçeve içerisinde rank veriyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri