PrimeAC 1
PrimeAC
shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

ElyM2 Forumu - Uygun Bölümler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TurkJojks
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 569

TurkJojks

Memento Mori
TM Üye
Konular
3,339
Online süresi
17m 10s
Reaksiyon Skoru
660
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 7 Ay 25 Gün
Başarım Puanı
358
MmoLira
14
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

GYiREXO.png
1- Oyundaki Hatalar , Buglar
Oyundaki hatalar ve buglar için ElyM2 Bug ve Hata Bildirimi bölümünü kullanabilirsiniz. Uygun olan bölüm ElyM2 Genel bölümü değildir.

2- Önerileriniz ve Sorularınız
Oyun ile ilgili önerilerinizi , oyun hakkında sorularınızı bu konu altından dile getirebilirsiniz. Soru sormadan önce ElyM2 Genel bölümündeki sabit konulara göz atmanızda fayda var.

3- İtem Alışverişi
İtem alışverişleriniz için itemi aldığınız / sattığınız serverin Market bölümüne konu açabilirsiniz. (Örn: Market - Ely1)
Editsiz serverlarda (Ely3-Ely4) kontör veya para karşılığı T satışının yasak olduğunu unutmayın.

4- Ban Bildirimleri
Birini banlatmak istiyorsanız veya kaç gün ban yediğinizi öğrenmek istiyorsanız başvurun. Ticket oluşturmayı bilmiyorsanız bu konuyu inceleyin. (Banlatmak istediğiniz kişiyle ilgili kanıtınızı video şeklinde gönderin, server adı görünsün. Aksi taktirde işlem yapılmıyor.)

5- Oyuna Bağlanamıyorum
Oyuna bağlanırken sorunlarla karşılaşıyorsanız başvurun. Ticket oluşturmayı bilmiyorsanız bu konuyu inceleyin. Ticket oluşturmadan önce ElyM2 Duyurular bölümüne bakmayı unutmayın.

6- ElyM2 Genel Bölümü
Bu bölümde oyun ile ilgili anlatımları (Şebnem kılavuzu vb.) paylaşabilirsiniz.

Bu konuyu, hangi konuyu nereye açacağını bilmeyenler için açtım. Umarım yardımcı olur.

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Sağol kardeş güzel paylaşım repini verdim

Eline sağlık kardeşim

Teşekkürler:)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri