ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

TED Ankara Kolejlilerde 2 İmza

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan uhat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 204

uhat

Level 8
TM Üye
Konular
631
Reaksiyon Skoru
120
Altın Konu
0
TM Yaşı
17 Yıl 3 Ay 5 Gün
Başarım Puanı
175
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

TB2L`de mücadele edecek olan Optimum TED Ankara Kolejliler, dış transferde Olin Gençlik`te forma giyen Özgün Önver ve Tofaş`tan eski oyuncusu olan Nezih Özbakır ile anlaşma imzaladı.
Kulüp Yönetim Kurulu üyelerinin de katıldığı imza töreninde Şube Sorumlusu Kerem Mağdenli, iddialı bir takım kurmayı hedeflediklerini belirterek, “Bu sezon yeni takviyeler yaparak iddialı bir takım olmayı hedefliyoruz. Detaylı çalışmalar neticesinde oluşturduğumuz transfer listemizdeki Bora Sancar ile Kaan İşbilen`in ardından Özgün Önver ve deneyimli eski sporcumuz Nezih Özbakır ile anlaştık“ dedi.
Nezih Özbakır, Ankara`ya geri döndüğü için mutlu olduğunu dile getirerek, “Yuvama geri döndüm ve yeniden Kolej formasını giyeceğim için mutluyum. Daha önce Kolejlilerin ikinci ligden birinci lige yükseldiği kadroda yer almıştım ve bu sezon aynı mutluluğu tekrar yaşayacağımıza inanıyorum“ dedi.
Özgün Önver ise böyle profesyonel bir ekipte yer alacağı için heyecanlı olduğunu ve yeni oluşan takıma destek vermek için elimden geleni yapacağını ifade etti.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri