Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
OnurBoyla 1
OnurBoyla
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Manwe Work 1
Manwe Work
noisiv 1
noisiv
Hikaye Ekle

Welfare Veda

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan iCmyTR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 404

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Öncelikle Dostlara Düşmanlara Merhaba ,

Sevgili Ely#4 Oyuncuları Mavi Bayrakta Olan Welfare Karakterimi Devrediyor Ve Oyunu Bırakıyorum .

Bu Konuyu Açma Sebebim Devirle İlgili Dostlarımın Haberdar Olması Ve Oyunda Bayanların Yaşadığı Sorunları Bir Nebzede Olsa Anlatmak .

Öncelikle İsmim Yağmur ki Sorun Zaten burdan başlıyor , 21 Yaşında Bir Bayanım Ve Bayanların Oyun Oynamasının Yasak Olduğunu Yeni Öğrenmiş Bulunmaktayım .

Devir Ediceğim Kişi : Yeğenimdir İsmi Giray Yaşı 18 Saygısızlık Yapıcağını Düşünmüyorum Fakat Ne Olursa Olsun Onun Adına Şimdiden Özür Diliyorum .

Bırakma Nedenim : Oyunu 2006 ' dan beri oynuyorum ve şuana kadar sadece şaman oynadım başka çardan anlamam Error ( Yiğit diye biliyorum ) Nickli Arkadaşımızın Loncasına Davet Etmesiyle Başladı Olay Benden İstedikleri Loncayı Güçlendirmemdi Bende Elimden Geleni Yaptım .

Loncaya Ws atarak güçlerini deneyerek adam aldım saygısızları vs. dinlemeksizin ki normalde yargısız infaz yapmam loncadan attım resmen lonca kendi loncammış gibiydi loncadakilerin hepsi error'u değil beni tanır beni dinlerdi .

İtem Yardımı Yaptım , Yeri Geldi Kastım .

Abla Abla Diye Peşimde Dolaşıyorlardı ve Gün Geldi Bir Akşam İşten Gelip Oyuna Girdiğimde Error Beni Lungsam'a Çağırdı Gittim 3 kişi beni bekliyorlardı .

Loncaya Aldığım Ve Neredeyse Kendim İtem Dizdiğim Kendim Kastığım Yaşını Bana 13 Olarak Tanıtan Bir Karakter Yavuz Nickli Karakteri Soymuş ,
Sonradan Öğrendiğime Göre O 13 Yaşındaki Çocuk 19 Yaşında Burak İsimli Biriymiş Yavuz Nickli Karakteri Dinledim Özür Diledim Ve Loncamdan Birinin Böyle Bir Hata Yapmasını Kabullenemem O Kişi Madem Loncaya Ben Aldım Hatamı Telafi Etmeliyim Fakat Vericek Ne İtemim Nede Param Var Onun İçin Ben Size Çarımı Vereyim Bu Konu Burda Kapansın Loncanın Adı Çıkmasın Dedim .

Ve Ondan Sonra Olanlar Oldu Ben Herşeyi Göze Alıp Emeklerimi Bir Başkasının Yaptığı Hata Yüzünden Verirken Bana İftira Atmaya Başladılar .

Yavuz On Numara Senaryo Burak Sensin Dimi Beni Kandıramazsın Diyerek Bana İftira Atmaya Başladı .

Yeminler Etmeme Rağmen ki Oyunda Kimsenin Din Kitab Umrunda Değilmiş Bunuda Anladım Bana İnanmadılar .

Kimseyi İnandırmak Zorunda Değilsin Diceksiniz Belki Çünkü Gerçek Dostlarım Bunu Söylüyor Fakat Mesele İnandırmak Değil .

Umrumda da değil Açıkçası Kim Ne Düşünürse Düşünsün Benim Gurum İncindi Bana Abla Diyen Kişilerin Bana Hırsız Demesi Zoruma Gidiyor Artık Bu Yüzden Oyunu Bırakıyorum .

Herkese İyi Oyunlar Diliyorum Zamanınızı Aldığım İçin Özür Diler Saygılarımı Sunarım .

Welfare

Son düzenleme:
52w9.jpg
ndrh.jpg

Selam, Yagmur hanim. Yasadıgınız olay gercekten üzücü , şayet oyunda ne kadar anlasmazlık durumu olmus olsada ; İnsan'ın ailem dediği kişilerden boyle bır hata gormesi insanı hayal kırıklıgına ugratır.

Real hayatınızda basarılar dilerim.

Teşekkür Ediyorum Oyunu Bırakmış Olsamda Sizin Başarı Videolarınızı Burdan Takip Edicem Hepinize Başarılar Dilerim .

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri