Cancan.1234 1
Cancan.1234
farkmt2official 1
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Ciddi Bir Konu Bi Bakarmısınız

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan onurdnc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 294
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

SA Öncelikle Ben Ely.1 Oyuncusuyum Çok Aşırı Derecede Bagımlı Olmuş Bulunmaktayım.Ve Ara Vermeye Karar Verdim.Bi 5 Ay Ortalama İnterneti Kapatmak İstiyorum.

Bu Durumda Çarıma O 5 Ay İçerisinde Çarıma Bişe Olurmu .Pc De Keyloger V.b Hiiç Kötü Amaçlı Bişi Yok.İd Şifre Çok Zor.Çalınması Veya Tahmin Edilmesi İmkansız Diye Düşünüyorum.

Demek İstedigim Elym2 Den Çarıma Zarar Gelebilirmi Yani Girmedim Diye Ara Verdim Diye Çarım Kapatılabilirmi Onu Ögrenmek İstiyorum.Zaten Oyunu Bırakmadan Önce İçindeki M Ye Kadar Video Ss Alıcam.Sizce Çarıma Girmesem Ara Versem.Sonra Geri Döndügümde Çarım Banlanmış Veya Soyulmuş Olabilirmi.

CvpLarınız Benim İçin Çok Önemli ???
@admin; @Shorty; @erdemaa; @zeyn0;

Moderatör tarafında düzenlendi:
1)Eger ss yoksa beni banlamazlar
2)Eger pc de keyloger ..vb yoksa calın soyulmaz
3)Kapanma konusuna gelırsek ona bı sey dıyemem ama bi ara bende bırakmıstım 1 yıl gırmemiştim hiç bi sey olmamıştı ama şimdi kurallar filen degismiş olabılır.

Hakkınız da bir şikayet vs bir şey olmadığı takdirde hesabınıza bir şey olmaz.Fakat yaşanacak hırsızlık olaylarından vs biz sorumlu olmayız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri