emirhanHCL 1
emirhanHCL
farkmt2official 1
farkmt2official
mannaxxx 1
mannaxxx
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

+ Basma İtemleri Cok Düşüyorsa Bir Bakın

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ates63
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 517

Metin2 + Basma İtemi Oranı Düşürme

• + basma İtemi fazla Düşüyor

• Metin2 Slottan + basma İtemi Cok Cıkıyor

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

• Merhaba Arkadaşlar Bu Sorunu 2 gün Yaşadım Kendi ArayışLarım Sonucunda Ulaştım Sizinlende Paylaşmak İstedim

• Navicat Programımızı Açıyoruz Player > İtem_Proto'yu Açıyoruz.

• Hangi + Basma İteminin Oranını Düşürmek İstiyorsak Ctrl+F yapıp Kodu Aratıyoruz.

• Ben Bilinmeyen Tılsım+ ' Lıyı Arattım Ve ardından '' Name '' Yazan Kısmı Kopyalıyoruz ''¾Ë ¼ö ¾ø´Â ºÎÀû+'' Bu Şekilde

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

• Şimdi Filezilla'mıza Baglanıyoruz

• Vede Ardından '' /usr/game/share/locale/turkey '' Bu Vermiş Oldugum Uzantıya giriyoruz.

• Ardından Etc_drop_item.txt'i Masa Üstüne Atıyoruz.

• Dosyamızı Notepad++ Yardımıyla Açıyoruz

• Notepad++ Linkinide Vereyim Hemen '' ''

• Navicattan Aldığımız Kodu Ctrl + F yaparak Gelen Kutuya Yapıştırıyoruz ve Aratıyoruz

• Ardından Çıkan Çince Karakter Yazısının Sonundaki Sayıyı Değiştiriyoruz Kolay istiyorsanız Yükseltin Zor İstiyorsanız Düşürün

Yapmış Olduğum Paylaşım Hiç bir yerde Görmedim Kimseden'de Çalmadım Sizde Emeğimin Karşılığı Olarak Bir Teşekkürü Çok Görmeyin

Şimdiden Ben Teşekkür Ediyorum İyi Formlar ...

Son düzenleme:
ArkadaşLar Emeye Saygı Lütfen Kimseden Çalmadım Çogu Siteyi Araştırdım Ama Böylebir Paylaşımda Bululunan Kimse Yok Bir TeşeKKürü Cok Görmeyin

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri