BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

CanvasMetin2 Serverfiles [Aşırı Emek]

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bodos4
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 30
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Allahtan birşey demedin 5 dakikada insanı sahtekar , dolandırıcı yaptınız hangi hakla söylenidiniz?
Sana soruyorum 3dsmax kullandın mı hiç ? :) yada gr2 düzenlemek için uğraştın mı ?
Ayrıca ben senin burda bilgini ölçmüyorum type 16 mış yada sen bana öyle söylemişin banane? :D

Ayrıca type değil limittype ayarlanmadığı için 1 dakika göstermekte bunuda açıklayım sana öğren :)
Ben bunları ayrı bir mühüre eklemişim bundan sanane ;)
Konumu gelip baltalıyosun bide haklı çıkmaya çalısıyosun.Hangi filesi kullanıyon ne takip ediyorum nede biliyorum.
Yaptıklarım batıyor galiba sana konumu bu kadar kirletme gereği duyuyosun.

Daha fazla ifritlik yapmadan konumdan ikile :ka19:
ahaha hiç güleceğim yoktu limittype mis ahahaha limittype type 16 fonksiyonu için gerekli değil 3dmax bilgimi soruyorsan m2-fan.coma bakabilirsin

ahaha hiç güleceğim yoktu limittype mis ahahaha limittype type 16 fonksiyonu için gerekli değil 3dmax bilgimi soruyorsan m2-fan.coma bakabilirsin

Anlamadıysan bidaha söyliyim kendi bilgini kendine sakla..
Siteye baktım maşallah online güzelmiş, benim şuanda onlinem 100 ü geçmiyor vallahi bu kadar büyük swlerle aynı kefeye koyulmak beni büyüttü. ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri