noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cancan.1234 1
Cancan.1234
Hikaye Ekle

Explorler.exe

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan YaLNiZVVolF
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 227
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar bn dün yanlışıkla qörev yöneticisinden işlemler bölümünden explorler.exe yi sonlandırdım daha snra herşey gitti sadece masaüstü arka plan kaldı 5 saniye fln qeçti qeçmedi pcde kopmle kapandı şimdi sorunum ise pc açılkdktan snra 1 saat süre zarfında kapanıyor bu sorunu nasıl halledebilirim :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad: yardımlarınızı bkliyorum TurkMMo ailesi olarak

Arkadaşlar bn dün yanlışıkla qörev yöneticisinden işlemler bölümünden explorler.exe yi sonlandırdım daha snra herşey gitti sadece masaüstü arka plan kaldı 5 saniye fln qeçti qeçmedi pcde kopmle kapandı şimdi sorunum ise pc açılkdktan snra 1 saat süre zarfında kapanıyor bu sorunu nasıl halledebilirim :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad: yardımlarınızı bkliyorum TurkMMo ailesi olarak

Daha önce dediğim gibi.O dosya zarar görmüş.Bende de olmuştu aynısı.Format atmadan çözüm bulabilirsin fakat kalıcı çözüm bulamazsın.Windows dosyası hasar gördüğünde en iyi yol format atmak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri