HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Herkese merhalar bugün Metin2 Smiley konusunu anlatacağım.
Önce linkleri vereyim.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Anlatıma geçelim ;
Önce metin2/pack dosyasında ki effect.epk ve effect.eix dosyalarını masa üstünde yeni klasör oluşturup oraya atıyoruz.
Sonra UnEpk Programını internetten bulup indirin,masa üstünde oluşturduğumuz klasörün içine çalıştırdığımız programı atıyoruz.Daha sonra UnEpk programını çalıştırıp effect.epk dosyasını buluyoruz,''Açma İşlemini Başlat'' diyoruz.Önümüze ekran gelecektir,enter tuşuna basıyoruz.Daha sonra açılan pencereden ymirwork dosyası olacak dosyaya tıklayıp giriyoruz ardından effect dosyası gelecek önümüze tekrar tıklıyoruz. Sonra ''etc'' dosyasına indirdiğimiz yeni smiley dosyalarını atıyoruz.Sonra UnEpk programına geri dönerek ''Tekrar Paketle'' butonuna basıyoruz programı kapatıyoruz.Yeni klasörde editlediğimiz effect.epk ve effect.eix dosyalarını metin2 / pack bölümüne atıp oyuna giriş sağlıyoruz. CTRL + 9 tuşuna kadar farklı oluşan smiley olacaktır, bu kadar.
Bu konuyu açma sebebim, eski paylaşımlarda olan dosyalar silindiği için indirilme olmuyor. İçerik olarakta anlatımda daha derin anlatarak farklı bir konu olduğunu düşünüyorum.
Anlatım bana aittir.
Bir yorumu çok görmeyin

İyi forumlar.
Son düzenleme:
paylasım için cok tesekkurler ellerine Sağlık :ka19:
Yorumunuz için teşekkür ederim, işinize yaradıysa ne mutlu bana

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)
Benzer konular
- Cevaplar
- 13
- Görüntüleme
- 2K
- Cevaplar
- 1
- Görüntüleme
- 435
- Sabit
Altın Konu
Metin2 Sanal Makineye Files Nasıl Kurulur?
- Cevaplar
- 24
- Görüntüleme
- 11K
