OnurBoyla 1
OnurBoyla
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
farkmt2official 1
farkmt2official
mavzermete 1
mavzermete
dreamstone 1
dreamstone
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Metin2 Yeni Smiley.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Shina
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 33
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

2540850915122955.jpg

Herkese merhalar bugün Metin2 Smiley konusunu anlatacağım.

Önce linkleri vereyim.

Anlatıma geçelim ;

Önce metin2/pack dosyasında ki effect.epk ve effect.eix dosyalarını masa üstünde yeni klasör oluşturup oraya atıyoruz.
Sonra UnEpk Programını internetten bulup indirin,masa üstünde oluşturduğumuz klasörün içine çalıştırdığımız programı atıyoruz.Daha sonra UnEpk programını çalıştırıp effect.epk dosyasını buluyoruz,''Açma İşlemini Başlat'' diyoruz.Önümüze ekran gelecektir,enter tuşuna basıyoruz.Daha sonra açılan pencereden ymirwork dosyası olacak dosyaya tıklayıp giriyoruz ardından effect dosyası gelecek önümüze tekrar tıklıyoruz. Sonra ''etc'' dosyasına indirdiğimiz yeni smiley dosyalarını atıyoruz.Sonra UnEpk programına geri dönerek ''Tekrar Paketle'' butonuna basıyoruz programı kapatıyoruz.Yeni klasörde editlediğimiz effect.epk ve effect.eix dosyalarını metin2 / pack bölümüne atıp oyuna giriş sağlıyoruz. CTRL + 9 tuşuna kadar farklı oluşan smiley olacaktır, bu kadar.

Bu konuyu açma sebebim, eski paylaşımlarda olan dosyalar silindiği için indirilme olmuyor. İçerik olarakta anlatımda daha derin anlatarak farklı bir konu olduğunu düşünüyorum.

Anlatım bana aittir.

Bir yorumu çok görmeyin :)

İyi forumlar.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri