- Konular
- 61
- Reaksiyon Skoru
- 9
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 9 Gün
- Başarım Puanı
- 82
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Selamun Aleyküm İyi Çalışmalar dilerim ;
Elym4 te oynuyorum. 30k Dereceli charım var nedense ödülü alabilmek için 130 lvl olmak gerekiyor efsun nesnesı alabılmek içinse 110 ee peki örümcekte para kasan arkadaşların 30k dereceli charları nolcak ödülü alabilmek için ? bu hata düzeltilirse oyun halkı olarak çok memnun oluruz. bir diğer konuda nesne market ne zaman açılıcak içinde ne olucak daha belli bile değil. bu konuyada bi aydınlıga kavuşturursak süper olur.. ve benim özel bi istegim var savaşcı kısa saç mavi.. bu oyunda bi eksik herkeste aynı saç stili var , bununlada bi ilgilenirseniz çok sevinirim. iyi çalışmalar
saygılar
Elym4 te oynuyorum. 30k Dereceli charım var nedense ödülü alabilmek için 130 lvl olmak gerekiyor efsun nesnesı alabılmek içinse 110 ee peki örümcekte para kasan arkadaşların 30k dereceli charları nolcak ödülü alabilmek için ? bu hata düzeltilirse oyun halkı olarak çok memnun oluruz. bir diğer konuda nesne market ne zaman açılıcak içinde ne olucak daha belli bile değil. bu konuyada bi aydınlıga kavuşturursak süper olur.. ve benim özel bi istegim var savaşcı kısa saç mavi.. bu oyunda bi eksik herkeste aynı saç stili var , bununlada bi ilgilenirseniz çok sevinirim. iyi çalışmalar
saygılar
- Konular
- 7
- Reaksiyon Skoru
- 48
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 8 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 55
- MmoLira
- 2
- DevLira
- 0
Sunucun Ely4 görünüyor pek anlayamadım 130 110 mevzusunu ama Ely#1 için yeni gelen bir düzenleme o bahsettiğin, yani bir sorun değil. Kahramanlık ödülünü alabilmen için karakterini 110. Seviyeye geliştirmelisin.
- Konular
- 61
- Reaksiyon Skoru
- 9
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 9 Gün
- Başarım Puanı
- 82
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
elym4 te lvl sınırı 105 

- Konular
- 175
- Online süresi
- 3m 31s
- Reaksiyon Skoru
- 335
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 7 Ay 29 Gün
- Başarım Puanı
- 159
- MmoLira
- 15
- DevLira
- 0
KaRSiyaKaLı½;16222508' Alıntı:elym4 te lvl sınırı 105![]()
Ely4 için ödüllerin ne olduğu ve hangi seviyede alınacağı daha kararlaştırılmadı.O yüzden şuanda kahramanlık ödülü alınmıyor.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)