InfernoShade 1
InfernoShade
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle

Admin ve shorty

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan KaRSiyaKaLı½
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 268
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KaRSiyaKaLı½

Level 4
TM Üye
Konular
61
Reaksiyon Skoru
9
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 9 Gün
Başarım Puanı
82
MmoLira
-1
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Selamun Aleyküm İyi Çalışmalar dilerim ;

Elym4 te oynuyorum. 30k Dereceli charım var nedense ödülü alabilmek için 130 lvl olmak gerekiyor efsun nesnesı alabılmek içinse 110 ee peki örümcekte para kasan arkadaşların 30k dereceli charları nolcak ödülü alabilmek için ? bu hata düzeltilirse oyun halkı olarak çok memnun oluruz. bir diğer konuda nesne market ne zaman açılıcak içinde ne olucak daha belli bile değil. bu konuyada bi aydınlıga kavuşturursak süper olur.. ve benim özel bi istegim var savaşcı kısa saç mavi.. bu oyunda bi eksik herkeste aynı saç stili var , bununlada bi ilgilenirseniz çok sevinirim. iyi çalışmalar

saygılar

Sunucun Ely4 görünüyor pek anlayamadım 130 110 mevzusunu ama Ely#1 için yeni gelen bir düzenleme o bahsettiğin, yani bir sorun değil. Kahramanlık ödülünü alabilmen için karakterini 110. Seviyeye geliştirmelisin.

elym4 te lvl sınırı 105 :)

KaRSiyaKaLı½;16222508' Alıntı:
elym4 te lvl sınırı 105 :)

Ely4 için ödüllerin ne olduğu ve hangi seviyede alınacağı daha kararlaştırılmadı.O yüzden şuanda kahramanlık ödülü alınmıyor.

Kahramanlık ödülleri,eventler vs ely4 için daha belirlenmedi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri