shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Karan2offical 1
Karan2offical
mavzermete 1
mavzermete
M 1
m2referencee
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
farkmt2official 1
farkmt2official
romegames 1
romegames
bikral 1
bikral
Hikaye Ekle

[Emek]Serverlar için mob proto.sql [Özel]

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saidk1996
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 35
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

saidk1996

Level 6
TM Üye
Konular
112
Çözüm
2
Online süresi
3d 9h
Reaksiyon Skoru
140
Altın Konu
1
TM Yaşı
14 Yıl 24 Gün
Başarım Puanı
175
MmoLira
525
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Bu seferki paylaşımımda emek serverlar için; yapacagım paylaşımlar genellikle emek serverlar için olacak.

Bu mob proto özel olarak editlenmiştir. hiçbir sorunu yoktur kendi filesimden çıkarıp veriyorum sizlere, büyük emek harcadım bu paylaşıma rahat 7-8 saat'imi almıştır.Sizden Ricam Lütfen biraz EMEGE SAYGI.

mob proto'dan bahsedeyim biraz mob protoyu 42 lv'le kadar test ettim,4-5 saatte oldu. Yang Düşme Oranları ayarlı degildir. Serverinize Yükleyipte kasılma oranı hala istediginiz gibi degilse
Oyuna ilk başladıgınızda verilen Droplar'ı kapatın.

xGNbvv.png

Yapılışı
Navicat>Player sağ Tık.>Excute SQL Files >sağ tık.>Açılan Pencerede(...) Butonuna Tıklayıp Dosyayı Seçip start Butonuna Tıklayın
Navicat Kapatıp putty'den reboot atın işlem tamamdır.

İşine Yarayanlar Hiç Degilse Bir yorum atarak Konuyu Güncel Tutarsa sevinirim.
LİNKLER

Son düzenleme:
Kimsenin işine yaramadımı ? Aradıgınız Mob proto bu

Teşekkürler.

Bu seferki paylaşımımda emek serverlar için; yapacagım paylaşımlar genellikle emek serverlar için olacak.

Bu mob proto özel olarak editlenmiştir. hiçbir sorunu yoktur kendi filesimden çıkarıp veriyorum sizlere, büyük emek harcadım bu paylaşıma rahat 7-8 saat'imi almıştır.Sizden Ricam Lütfen biraz EMEGE SAYGI.

mob proto'dan bahsedeyim biraz mob protoyu 42 lv'le kadar test ettim,4-5 saatte oldu. Yang Düşme Oranları ayarlı degildir. Serverinize Yükleyipte kasılma oranı hala istediginiz gibi degilse
Oyuna ilk başladıgınızda verilen Droplar'ı kapatın.

xGNbvv.png

Yapılışı
Navicat>Player sağ Tık.>Excute SQL Files >sağ tık.>Açılan Pencerede(...) Butonuna Tıklayıp Dosyayı Seçip start Butonuna Tıklayın
Navicat Kapatıp putty'den reboot atın işlem tamamdır.

İşine Yarayanlar Hiç Degilse Bir yorum atarak Konuyu Güncel Tutarsa sevinirim.
LİNKLER

Teşekkürler
+ rep verirseniz sevinirim :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri