Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle

Birleşme ve nesne market

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ApocalyToSss
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 421
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

BİZ ŞİMDİ ONCA SENE EMEK VERELİM OYUNDA TAM BİŞİLER YAPTIK TMM DEDIKMI SIZLER BİŞİLER CIKARTIYONUZ OKADAR EMEK VERDIK EFSUN ORANLARI 25 KEN 15 YAPTIN EFSUNLARI OYUNU DUZENINI BOZDUM EDT LERIN FIYATLARINI DUSURDUNUZ TMM DEDIK GEÇTİK SONRA EFSUN ORANLARI 15 KEN EMEK GÖSTERDİKK SGLM Bİ KRTER YAPTIK ŞİMDİ GELMİŞSİNİZ NESENE MARKETE SAVUNMA EDİTLER GELCEK YOK EFSUN ORANLARI 15 TEN 10A DUSUCEK BU SEFER YINE OYUNUN İÇİNE ETMİŞ OLUCAKSINIZ ONCA İNSANLA RESMEN KAFA BULUONUZ DALGA GEÇER GİBİ BEN SAVUNMA EDTLERIN CIKMASINI İSTEMİYORUM KİMSENİN HAKKINAGİRMEYİN EFSUN ORANLARI 25 Tİ 15 E DUSTU ESKİ SİSTEM ESTLER 2000 3000 5000T GİBİ ARTTI BAZI KİŞİLER KRAL OLDU ŞİMDİ 15 TEN 10 DUSURUSUNUZ DUNKU BEBELER ADM OLR BEN KABUL ETMIYORM YAA BAYA SİNİR OLDUM SATEN 7 GUN KAPATMISINIZ CHARIMI NEDENINI BİLMİYORUM TİCKET ATTIM BAKAM MSJ INIZI BKLIYORUM 7 GUN BKLICEM AMA NEDEN KATAILDI ONUDA ÇOK MERAK EDYIORUM NEYSE BEN HAYIR DIYORUM SAVNUNMA EDİTLER İÇİN HADİ İYİ OYUNLAR:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

ely 1 ely2 birlesıcekse savunma itemlerı 30 olmalı 15 olmasa yada daha az olması kötü olur herkezın bı emegı war bu oyunda ıyı forumlar

Şuanda ely 2 dekiler 30 olsun 25 olsun diyor unutmayın biz size değil siz bize ayak uyduracaksiniz

Bu arada Türkay:Yer serverler birleşirse savunmalar 15 ataklar 25 olacak...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri