- Konular
- 5
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 3 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 25
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Bu Konuyu Bir Kaç Kez Açmıştım Ama Yanıt Bulamadım Yardım Ederseniz Çok Memmun Olurum.
4Story Vendettayı Mediaget İle Kendi Sayfasından Setup'unu indiriyorum Setup'ı Kurduktan Sonra Finish'e Tıkladığımda En Sonda Delete Extracted Files Adlı Bir Yazı Cıkıyor Ve 5 Saniye Durup Kapanıyor Ardından 4Story Launcher Simgesine Tıklayıp Actıktan Sonra Attıgım Fotodaki Gibi Kalıyor Ne Current Dowland Doluyor Nede Total Dowland İşin Garip Tarafı Pc'deki Bütün Oyunları Sildim Tertemiz Pc. Ayrıca Bundan 1 Ay Önceye Kadar Sorunsuz Bir Şekilde Çalışıyordu Server Online Olmasına Rağmen Bu Hata Yüzünden Giremiyorum
Lütfen Yardımlarınızı Bekliyorum Şimdiden teşekkür Ediyorum Türkmmo Ailesi.
SİSTEM ÖZELLİKLERİ
4Gb Ram.
1Gb Ekran Kartı
Windows Xp Service Pack 3
32 Bit
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
4Story Vendettayı Mediaget İle Kendi Sayfasından Setup'unu indiriyorum Setup'ı Kurduktan Sonra Finish'e Tıkladığımda En Sonda Delete Extracted Files Adlı Bir Yazı Cıkıyor Ve 5 Saniye Durup Kapanıyor Ardından 4Story Launcher Simgesine Tıklayıp Actıktan Sonra Attıgım Fotodaki Gibi Kalıyor Ne Current Dowland Doluyor Nede Total Dowland İşin Garip Tarafı Pc'deki Bütün Oyunları Sildim Tertemiz Pc. Ayrıca Bundan 1 Ay Önceye Kadar Sorunsuz Bir Şekilde Çalışıyordu Server Online Olmasına Rağmen Bu Hata Yüzünden Giremiyorum
Lütfen Yardımlarınızı Bekliyorum Şimdiden teşekkür Ediyorum Türkmmo Ailesi.
SİSTEM ÖZELLİKLERİ
4Gb Ram.
1Gb Ekran Kartı
Windows Xp Service Pack 3
32 Bit
- Konular
- 5
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 3 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 25
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Ayrıca Eklemek isterimki Virüs Koruma Programını Kapatıpda Denedim Gene Bir Yarar Sağlamadı.
- Konular
- 52
- Reaksiyon Skoru
- 31
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 9 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 82
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Serverin açık olduğuna emin misin kardeşim belki herkesin ki böyledir. Sw kapanmış olabilir ne yazık ki
- Konular
- 5
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 3 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 25
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Kardeşim Server Statüs Online Diyor Server Açık !!!