Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
ya git al o zaman arkadaşım millete ters ters cevaplar verme adam yerine koymuş söylüyor açık açık mağdur olma diye.
Birincisi senin konuşmaya hakkın yok ikincisi. Bir kere ben adamı terslemedim nasıl okuduysan öyle anlarsın.üçüncüsü Ben dolandırıcılara sormadım
Büyüde öyle gelBirincisi senin konuşmaya hakkın yok ikincisi. Bir kere ben adamı terslemedim nasıl okuduysan öyle anlarsın.üçüncüsü Ben dolandırıcılara sormadım
Büyüde öyle gel![]()
Kuyruk acının hesabını yöneticilerden soramadığın için utanç verici bir şekilde üyelere sataşıp diğer bilisimlere akıl veriyorsun o aklı biraz olsun kendine saklasaydin suan bu gülünc durumda olmazdın . (Bu arada konu altından tartışma yaratamazsin şimdi bana sen başlattın dersen tahrik eden sensin .!)
Doğum günü çocuğu :m08:Kuyruk acının hesabını yöneticilerden soramadığın için utanç verici bir şekilde üyelere sataşıp diğer bilisimlere akıl veriyorsun o aklı biraz olsun kendine saklasaydin suan bu gülünc durumda olmazdın . (Bu arada konu altından tartışma yaratamazsin şimdi bana sen başlattın dersen tahrik eden sensin .!)
Doğum günü çocuğu :m08:
sen ne diyon ya allah aşkına kafan mı güzel senin??- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)