emirhanHCL 1
emirhanHCL
farkmt2official 1
farkmt2official
mannaxxx 1
mannaxxx
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

kendini kapanıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan YaLNiZVVolF
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 770

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

peki sistemi geri yükle yapsak olmazmı kardeşim bu arada işletim sistemlerinin ısı sıçaklıklarını aldım bir pogram araclığıyla aşırı yksekmi yoka değilmi ne yapabilirim bir yardım etsen

peki sistemi geri yükle yapsak olmazmı kardeşim bu arada işletim sistemlerinin ısı sıçaklıklarını aldım bir pogram araclığıyla aşırı yksekmi yoka değilmi ne yapabilirim bir yardım etsen

Kardeşim resim link kırık ama resim atmana gerek yok.Güç kaynağı yada Isı sorunu yok.Zaten oyunu daha önce çalıştırmış.Bunun sorunu explorer.exe hasar görmesi.En güzeli temiz bir format atmak.Başka bir yolu yok.

Kardeş tamamda geri yüklesem olmazmı cclenaerden de sorunları araştır diyorum birşey çıkmıyor internetexporler ile ilgili

Peki bu yöntem olmazsa bnm disk çalışmıyor format cdsini okumuyor flash la nasıl atılır bir bilgin warsa bna yardımcı olurmsn 8 gb flash war ama nasıl atılır hakkındaki bilgilerini aktarırsan ve söylersen sevinirim kısa anlatırsanda şimdiden teşkkürlerler kardeşim iyi yarımcı oluyorsun

hocam bu siteden aldım yaptım inş olur ya ... Şuanlık hiç birşey yok pc de

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri