Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
peki sistemi geri yükle yapsak olmazmı kardeşim bu arada işletim sistemlerinin ısı sıçaklıklarını aldım bir pogram araclığıyla aşırı yksekmi yoka değilmi ne yapabilirim bir yardım etsen
peki sistemi geri yükle yapsak olmazmı kardeşim bu arada işletim sistemlerinin ısı sıçaklıklarını aldım bir pogram araclığıyla aşırı yksekmi yoka değilmi ne yapabilirim bir yardım etsen![]()
Kardeşim resim link kırık ama resim atmana gerek yok.Güç kaynağı yada Isı sorunu yok.Zaten oyunu daha önce çalıştırmış.Bunun sorunu explorer.exe hasar görmesi.En güzeli temiz bir format atmak.Başka bir yolu yok.
Peki bu yöntem olmazsa bnm disk çalışmıyor format cdsini okumuyor flash la nasıl atılır bir bilgin warsa bna yardımcı olurmsn 8 gb flash war ama nasıl atılır hakkındaki bilgilerini aktarırsan ve söylersen sevinirim kısa anlatırsanda şimdiden teşkkürlerler kardeşim iyi yarımcı oluyorsun
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)