kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
onur akbaş 1
onur akbaş
PrimeAC 1
PrimeAC
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
romegames 1
romegames
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Char Hakkında

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xxx479
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 338

xxx479

Level 1
Üye
Konular
3
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
12 Yıl 11 Ay 21 Gün
Başarım Puanı
25
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaslar Benim 2 tane Nostalede Charım vardı Sp1 Sp2 Sp3 Gölge Resler Felan noslira bile cekmdm jip bile vardı okcuydu ama çalındı sonra dier bir charım savaşçı sp1 sp2 sp3 vardı ondada zaten ben sp1 bile yapamıorum parayla almısdım orn 44 lwlda sp1 almısdım oda parayla ama savascımda çalındı 2 sinede ticket yolladım ama hicbir şey yapmadılar her dediklerini yaptm ama işte olmadı bişi sizden bir ricam olcak ben nostaleyi cok seviyorum nolur savascı sp1 olsun yada daha yuksegi okcu buyucu farkedmez sp1 li sp2 felanda olur ama sadece bi sp1 olsun yeter bir türk serverde çar verebilirmisniz emek hırsızlarına haram ettim ama emek onca emek nolur yardım edin bir çar verin nolur(özelden atın vericekseniz nolur )

Moderatör tarafında düzenlendi:
Başlık düzenlendi.

Arkadaşım bence fazla uğraşma bende 2 char ımı çaldırmıştım en değerli itemleri almışlardı tekrar kurdum hesapı.Sende böyle yap kimse gelip char filan vermez benim yedeklerde hesapım vardı hatırlarsam verebilirm.

Konu için teşekkürler.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri