Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Şuan bende yeni eve geldim oyuna gireyim dedim yeni yama güncelledi oyuna girdim aşırı derece donma var ely2 ve ely4 serverlerinde düne kadar olmuyan bir şey ilk defa bu yama güncellendikten sonra oldu ?
@erdemaa;
@erdemaa;
Moderatör tarafında düzenlendi:
Şuan bende yeni eve geldim oyuna gireyim dedim yeni yama güncelledi oyuna girdim aşırı derece donma var ely2 ve ely4 serverlerinde düne kadar olmuyan bir şey ilk defa bu yama güncellendikten sonra oldu ?
@erdemaa;
Yama hakkında bir fikrim yok galiba bu dün yaşanan oyun açılmaması üzerine geldi.Şuan da net bir bilgim yok açıkcası.
Moderatör tarafında düzenlendi:
@erdemaa adminim sorun bizden deil.Oyundan kaynaklı.Yeni yama başlatıldıktan sonra gelen güncellemede bazı bilgisayarlar güncellemeye olumlu yanıt verdi.Genel olarak ise oyun kaç metin2 olursa olsun farketmiyor tek metin2 dede kasıyor.
Lag deil tekrar ediyorum kasma sorunu hemde aşırı şekilde adım atılmıyor.Bi anda bütün oyuncularda bu sorunun yaşanması bizden kaynaklı deıl.Oyuna gelen son güncellemeden kaynaklı.Biran önce düzeltin lütfen.Sıkılmaya başladık iyice her güncellemede bir sorunla karşılaşıyoruz.
Ben zaten sizle veya oyunla ilgili bir problem denemedim.Şuan da ben kendim bilgisayarımdan giriş yapınca bir sorunla karşılaşmıyorum.Teknik ekipteki görevli gelince sorunun çözümüne yönelik işlemler yapar.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)