- Konular
- 145
- Reaksiyon Skoru
- 32
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 2 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 102
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Hesap adımla ely2 ye giriyorum,BELALISURA12 adlı hesabım yok.95 level idi.onun yerine ReDeviL31 diye ely4 de açtığım hesap var 

- Konular
- 117
- Reaksiyon Skoru
- 70
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 2 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 87
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Hesap adımla ely2 ye giriyorum,BELALISURA12 adlı hesabım yok.95 level idi.onun yerine ReDeviL31 diye ely4 de açtığım hesap var![]()
Merhaba;
Hatanızın Çözümünü Burada Bulacagınıza ınanıyorum
Eger Hatanız Hala Devam Ederse Tekrar Bıldırım Yapabılırsınız...
Ely2
Merkür serverında oynayanların birşey yapmasına gerek yok, aynı şekilde oyuna girmeye devam edecekler.
Venüste oynayan oyuncular birleşmeden sonra oyuna eski kullanıcı adı ve şifreleri ile girebilirler. Fakat hesap bulunamadı hatası alıyorsanız veya hesabınız boş görünüyorsa hesapadınızın sonuna vtr05 ekleyip oyuna girebilirsiniz.
Örnek : hesapadımvtr05
Voltranda oynayan oyuncular birleşmeden sonra oyuna eski kullanıcı adı ve şifreleri ile girebilirler. Fakat hesap bulunamadı hatası alıyorsanız veya hesabınız boş görünüyorsa hesapadınızın sonuna mmo ekleyip oyuna girebilirsiniz.
Örnek : hesapadımmmo
Ely3
Mars serverında oynayan oyuncularımız birleşmeden sonra oyuna eski kullanıcı adı ve şifreleri ile girebilirler. Fakat hesap bulunamadı hatası alıyorsanız veya hesabınız boş görünüyorsa hesapadınızın sonuna mmo ekleyip oyuna girebilirsiniz.
Örnek : hesapadımmmo
Jüpiter serverında oynayan oyuncularımız birleşmeden sonra oyuna eski kullanıcı adı ve şifreleri ile girebilirler.
Fakat hesap bulunamadı hatası alıyorsanız veya hesabınız boş görünüyorsa ;
hesap adınızın sonuna tr01 ekleyin
Örnek : hesapadımtr01
Eğer jüpiter oyuncuları yukarıdaki şekilde hesabınıza erişemiyorsanız hesabınızın sonuna tr01mmo eki getirin
Örneğin ; hesapadımtr01mmo
@erdemaa; @DN Angel; @Drowzee; @peacemakers;
Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)