raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Hesap adım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan surakings
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 227
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

surakings

Level 5
TM Üye
Konular
145
Reaksiyon Skoru
32
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 2 Ay 16 Gün
Başarım Puanı
102
MmoLira
-1
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Hesap adımla ely2 ye giriyorum,BELALISURA12 adlı hesabım yok.95 level idi.onun yerine ReDeviL31 diye ely4 de açtığım hesap var :D

Moderatör tarafında düzenlendi:
Hesap adımla ely2 ye giriyorum,BELALISURA12 adlı hesabım yok.95 level idi.onun yerine ReDeviL31 diye ely4 de açtığım hesap var :D

Merhaba;
Hatanızın Çözümünü Burada Bulacagınıza ınanıyorum
Eger Hatanız Hala Devam Ederse Tekrar Bıldırım Yapabılırsınız...
Ely2

Merkür serverında oynayanların birşey yapmasına gerek yok, aynı şekilde oyuna girmeye devam edecekler.

Venüste oynayan oyuncular birleşmeden sonra oyuna eski kullanıcı adı ve şifreleri ile girebilirler. Fakat hesap bulunamadı hatası alıyorsanız veya hesabınız boş görünüyorsa hesapadınızın sonuna vtr05 ekleyip oyuna girebilirsiniz.

Örnek : hesapadımvtr05

Voltranda oynayan oyuncular birleşmeden sonra oyuna eski kullanıcı adı ve şifreleri ile girebilirler. Fakat hesap bulunamadı hatası alıyorsanız veya hesabınız boş görünüyorsa hesapadınızın sonuna mmo ekleyip oyuna girebilirsiniz.

Örnek : hesapadımmmo

Ely3

Mars serverında oynayan oyuncularımız birleşmeden sonra oyuna eski kullanıcı adı ve şifreleri ile girebilirler. Fakat hesap bulunamadı hatası alıyorsanız veya hesabınız boş görünüyorsa hesapadınızın sonuna mmo ekleyip oyuna girebilirsiniz.

Örnek : hesapadımmmo

Jüpiter serverında oynayan oyuncularımız birleşmeden sonra oyuna eski kullanıcı adı ve şifreleri ile girebilirler.
Fakat hesap bulunamadı hatası alıyorsanız veya hesabınız boş görünüyorsa ;
hesap adınızın sonuna tr01 ekleyin

Örnek : hesapadımtr01

Eğer jüpiter oyuncuları yukarıdaki şekilde hesabınıza erişemiyorsanız hesabınızın sonuna tr01mmo eki getirin

Örneğin ; hesapadımtr01mmo

@erdemaa; @DN Angel; @Drowzee; @peacemakers;

Son düzenleme:
destek.elym2.com adresinden kullanıcı bilgilerini gönder

kullanıcı adı
eposta adresi
karakter atı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri