HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Öncelikle Merhaba,
Bu konuda bana gerekli altyapıyı sağlayan @bakar52; 'e teşekkür ederim
Sorun : Oyunu Çalıştırıyorum ekrana bir şey gelmiyor ?
Aslında çözümü basit test ettik onayladık.
Çözüm : Bu konuda bana gerekli altyapıyı sağlayan @bakar52; 'e teşekkür ederim

Öncelikle Elym2'ye ait bir dosyayı bilgisayarımızda bırakmıyoruz. mümkünse anti-virüs programımızı da kapatalım.
Bilgisayarım Sağ tıklayıp Özellikler diyoruz gelişmiş sistem ayarlarından performans ayarlarına girerek veri yürütme engellemesine geliyoruz ve orada elym2.exe dosyasını ekliyoruz ve uygula diyoruz elym2 tekrardan açıyoruz ve sorun çözülüş oluyor...

Resimli Olarak Anlatım
Son düzenleme:
Öncelikle Merhaba,Çözüm :
Bu konuda bana gerekli altyapıyı sağlayan @bakar52; 'e teşekkür ederim
Öncelikle Elym2'ye ait bir dosyayı bilgisayarımızda bırakmıyoruz. mümkünse anti-virüs programımızı da kapatalım.
Bilgisayarım Sağ tıklayıp Özellikler diyoruz gelişmiş sistem ayarlarından performans ayarlarına girerek veri yürütme engellemesine geliyoruz ve orada elym2.exe dosyasını ekliyoruz ve uygula diyoruz elym2 tekrardan açıyoruz ve sorun çözülüş oluyor...
Deniyeceğim.İnşallah olur

Moderatör tarafında düzenlendi:
Oyunu arkadaşlarımıza tavsiye ettigimizde böyle bir sorun büyük problem yaratır temennim sorunsuz oyuna giriş yapabilmektir. iyi çalışmalar.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)