HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba
Daha dun başladık satışa,nedenini anlamadığım bir üye bizden alacak herkese mesaj atıp kötülüyor daha dün başladık satışa neyimizi gördü bilmiyorum.Bu sektörde rakipler arası böyle karaktersizler çıkabiliyor.Lütfen hakkımızda özel mesaj atarak yapılan karalamara inanmayın.
Yöneticilerden rica ediyorum konu lütfen açık kalsın biraz karaktersiz adamın teki yüzünden 1 günde 5 müşteri kaybettim.
Daha dun başladık satışa,nedenini anlamadığım bir üye bizden alacak herkese mesaj atıp kötülüyor daha dün başladık satışa neyimizi gördü bilmiyorum.Bu sektörde rakipler arası böyle karaktersizler çıkabiliyor.Lütfen hakkımızda özel mesaj atarak yapılan karalamara inanmayın.
Yöneticilerden rica ediyorum konu lütfen açık kalsın biraz karaktersiz adamın teki yüzünden 1 günde 5 müşteri kaybettim.
Bunlar normal şeyler herkeze oluyor , Dün şikayet bölümündede açtınız benzer konudan . Bu kötülüyenleri yöneticiye bildirmeniz daha mantıklı konu açmanızın bi anlamı yok dikkat çekmek istiyorsanız bilemem .
Bölümü amacının dışında kullanmayın
konunun açık kalmasına gerek yok gören kişiler konuya girip yazdıklarınızı okuyacaktır.
konunun açık kalmasına gerek yok gören kişiler konuya girip yazdıklarınızı okuyacaktır.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)