xranzei 1
xranzei
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
romegames 1
romegames
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

sgtprice ŞİKAYET

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan YuzdeYuzHosting
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

bir takım güvenlik kademeleri vardır. bu kademelere göre işlemler gerçekleşir. yöneticiler iyi seçim yapmak zorundadır ki üyeleri sorun yaşamasın diye. @sgtprice; bizede böyle bir takım sorular ve farklı başvuru şeklinde yazışmalar gönderdi. ama bu onun kötülüğünden veya keyfine göre hareket etmesinden değil . işini iyi yapmasından. emin ol ki bu forumdaki en tarafsız ve en merhametli olan yöneticilerden biridir ki bana göre baştada o geliyor :) size söylenilen işlemleri gerçekleştirdikten sonra rank ı neden alamayasınız ki ? alırsınız elbette. paypal gibi düşünün bir güvenlikten atlarsınız diğerine yakalanırsınız. hepsini geçtikten sonra başarıyla ödemeyi gönderirsiniz. yinede konuyu tam bilmiyorum ama burda açılan konu bende çok mantıksız. özel mesaj ile devam edebilirdiniz diye düşünüyorum. @sgtprice; den yana kuşkunuz var ise üst yetkililer ile özel mesajdan konuşun. neden burdan konu açarak adını konuda geçiriyorsunuz ki ? ben sadece bu konudan @sgtprice; kendi kafasına göre işlem yapıyor düşüncesini koyduğunuzu anladım. Halbuki böyle bir düşünce olmayacağınıda tüm forumdaki üyeler bilir. En azından ben şikayet konularında ne kadar titiz davrandığını görüyorum. Benim şikayet konularına baktığında onun yazdığını gördüğümde hemen yazarım. sebebide harbiden tarafsız olduğunu düşündüğüm içindir. yinede konu nasıl bağlanır bilemem. :)

İyi forumlar.

Moderatör tarafında düzenlendi:
ys belgesinin shop olduğu söylendi sgtpricede o yüzden rankınızı vermeyi reddetmiş bunda şikayet edilecek bir şey yok açıklama yapılmış zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri