- Konular
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 3 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 25
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Merhabalar
bir yöneticiyi şikayet etmek aklımın ucundan dahi geçmezdi ancak yapabileceğim birşey yok resmen sgtprice bizimle alay ediyor. Fotograflarıda atıcağım size önce vereceğim dedi sonrada yok dedi kimlik fotokobisi atalım dedim hayır dedi bu yöneticinin bizimle bir kastımı var ? eğer varsa yeri burası değil.
DERHAL YANIT BEKLİYORUM EK OLARAK BİR YÖNETİCİYİ ŞİKAYET ETMEMİN NEDENİ KİMLİK Fotokobisi gönderelim dediğim halde neden hayır rank vermiyoruz demesi onu açıklasın bana yeterli. TURKMMOYA GÜVENİYORUM SONUNA KADAR SADECE BU DURUMU ANLIYAMADIM @sgtprice ; @erdemaa ; @CrazYALkaN ;
bir yöneticiyi şikayet etmek aklımın ucundan dahi geçmezdi ancak yapabileceğim birşey yok resmen sgtprice bizimle alay ediyor. Fotograflarıda atıcağım size önce vereceğim dedi sonrada yok dedi kimlik fotokobisi atalım dedim hayır dedi bu yöneticinin bizimle bir kastımı var ? eğer varsa yeri burası değil.
DERHAL YANIT BEKLİYORUM EK OLARAK BİR YÖNETİCİYİ ŞİKAYET ETMEMİN NEDENİ KİMLİK Fotokobisi gönderelim dediğim halde neden hayır rank vermiyoruz demesi onu açıklasın bana yeterli. TURKMMOYA GÜVENİYORUM SONUNA KADAR SADECE BU DURUMU ANLIYAMADIM @sgtprice ; @erdemaa ; @CrazYALkaN ;
Moderatör tarafında düzenlendi:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Basiti var kısa bir video çeksin arkadaş o zaman anlaşılır her şey.
- Konular
- 721
- Reaksiyon Skoru
- 899
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 4 Ay 27 Gün
- Başarım Puanı
- 280
- MmoLira
- -206
- DevLira
- 0
Alınan ortak karar sonucu ys nin shop oldugu anlaşılmıştır size ö.m attım oradan cevap verirsiniz @CrazYALkaN ; son sözü söyleyecektir.
- Konular
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 3 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 25
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ben gerekli kimlik fotokobisini size ileteceğim ancak neden başta vereceğim dediinz onu açıklayın bana ?
- Konular
- 721
- Reaksiyon Skoru
- 899
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 4 Ay 27 Gün
- Başarım Puanı
- 280
- MmoLira
- -206
- DevLira
- 0
ben gerekli kimlik fotokobisini size ileteceğim ancak neden başta vereceğim dediinz onu açıklayın bana ?
Gruptali grafikerler shop kanaatine vardı ve ortak karar alındı bu ortak kararı kırabilme yetkisi sadece @CrazYALkaN ; dadır
- Konular
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 3 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 25
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
@CrazYALkaN ; cevabını bekliyorum sayın yetkili.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...