mavzermete 1
mavzermete
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Galatasaray elendi, İBB 4 finalde

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan bykirif
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 112

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

[h=2]Voleybolda Teledünya Süper Kupa Erkekler çeyrek final 2. maçında İstanbul BŞB., Galatasaray'a 3-2 yenilse de ilk maçı 3-1 kazandığı için yarı finale adını yazdırdı.[/h]
fft104mm2795596.jpg

2013-2014 voleybol sezonu Teledünya Süper Kupa Erkekler çeyrek final ikinci karşılaşmalarında bugün tek müsabaka oynandı.

Galatasaray FXTCR ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi arasında oynanan karşılaşmayı, Galatasaray FXTCR; 25-16, 23-25, 18-25, 25-19 ve 15-11'lik setlerle 3-2 kazansa da çeyrek final ilk karşılaşmasında rakibini 3-1 mağlup eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Dörtlü Final'e yükselen taraf oldu.

Teledünya Süper Kupa Erkekler çeyrek final ikinci karşılaşmalarında, dün oynanan maçlar sonucunda ise Maliye Milli Piyango ile Halkbank, Dörtlü Final'e yükselen ilk iki takım olmuştu.

Teledünya Süper Kupa Erkekler çeyrek final ikinci karşılaşmalarının sonuncusu 20 Mart 2014 tarihinde Arkas Spor ile Fenerbahçe Grundig arasında oynanacak ve bu karşılaşmanın ardından Dörtlü Final'e kalan son takım belirlenecek. İzmir Atatürk Voleybol Salonu'nda oynanacak karşılaşma 17.00'de başlayacak.


 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst