- Konular
- 73
- Online süresi
- 1h 15m
- Reaksiyon Skoru
- 204
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 3 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 141
- MmoLira
- 41
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
hayırlı satışlar
- Konular
- 12
- Reaksiyon Skoru
- 16
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 4 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 49
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Teşekkürler
- Konular
- 33
- Reaksiyon Skoru
- 6
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 11 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 99
- MmoLira
- 31
- DevLira
- 0
öncelikle merhaba. hayırlı satışlar dilerim. çözemediğim bir problemim var konunun uzmanları olarak sizlere sormak istiyorum çünkü forumda cevabımı alamadım. konum bu
http://www.turkmmo.com/metin2-pvp-soru-cevap/2974686-ch-kapanmasi-uyku-modu-degil.html
oyunun filesi kapanan İSTANBUL BİLİŞİM isimli firmaya aitir. ardından webbayim e geçtim ve hiçbir sorun yaşamadım. şu an Siber dizayn isimli firmadayım ve oyunumun sürekli olarak CH kapanma sorunu var. SYSERR dosyası çok aşırı şişiyordu sorunun kaynağını buldum. Katakomb mobları doğamayıp saniyede 20 30 hata verdirip sürekli olarak Channel1 ve game99 klasörlerindeki SYSERR i 150 MB şişiriyordu birkaç saatte. onu çözmeme rağmen şu an hala birkaç saatte bir veya 6 7 saatte bir CH kapanıyor. servere start verdiğimde oyun açılıyor ama CH 1 NORM olmuyor açılmıyor. oyuna reboot çekip tekrar start verdiğimde CH1 geliyor. bu problemimi çözse çözse sizin gibi uzman arkadaşlar çözer. en azından sebepleri sıralayabilirmisiniz acaba ? bilişimin makinesinin İşlemcisi bu soruna neden olurmu ? bilişime başvurmama rağmen problem göremediğini belirtti ve ben sorunu yaşamaya devam ediyorum. teşekkürler.
http://www.turkmmo.com/metin2-pvp-soru-cevap/2974686-ch-kapanmasi-uyku-modu-degil.html
oyunun filesi kapanan İSTANBUL BİLİŞİM isimli firmaya aitir. ardından webbayim e geçtim ve hiçbir sorun yaşamadım. şu an Siber dizayn isimli firmadayım ve oyunumun sürekli olarak CH kapanma sorunu var. SYSERR dosyası çok aşırı şişiyordu sorunun kaynağını buldum. Katakomb mobları doğamayıp saniyede 20 30 hata verdirip sürekli olarak Channel1 ve game99 klasörlerindeki SYSERR i 150 MB şişiriyordu birkaç saatte. onu çözmeme rağmen şu an hala birkaç saatte bir veya 6 7 saatte bir CH kapanıyor. servere start verdiğimde oyun açılıyor ama CH 1 NORM olmuyor açılmıyor. oyuna reboot çekip tekrar start verdiğimde CH1 geliyor. bu problemimi çözse çözse sizin gibi uzman arkadaşlar çözer. en azından sebepleri sıralayabilirmisiniz acaba ? bilişimin makinesinin İşlemcisi bu soruna neden olurmu ? bilişime başvurmama rağmen problem göremediğini belirtti ve ben sorunu yaşamaya devam ediyorum. teşekkürler.
- Konular
- 2
- Online süresi
- 1h 46m
- Reaksiyon Skoru
- 7
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 4 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 88
- MmoLira
- 46
- DevLira
- 0
güzel
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)