Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
mavzermete 1
mavzermete
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
kralhakan2009 1
kralhakan2009
farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

Maxmi - Saltanat Mt2 tarzı Server Files

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MaXmi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 68
  • Görüntüleme Görüntüleme 21K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

ismini vermiym zor tutuyom kendimi alman sitesindne filesleir dosyalari indirin bir iki ayar yapin sonrada ben buldum, ben yaptim benim emeklerim diye ortalikta gezinin, üstüne üstelik paraylada satmaya basladilar, belese indirdiginiz dosyalari parayla satiyorsunuz yazik yazik, o alman sitesindeki insanlara bi bakin onlar bile böyle bisey yapmiyor...

Burası Türkiye ne yazıkki ... Bunlar neki bu insan der en azından uğraşıp 2-3 düzenleme ekleme yapmış haklıdır dersin. Burda paylaşılanları bile satanları gördüm ben düşün ne hale gelmiş insanlar.

ismini vermiym zor tutuyom kendimi alman sitesindne filesleir dosyalari indirin bir iki ayar yapin sonrada ben buldum, ben yaptim benim emeklerim diye ortalikta gezinin, üstüne üstelik paraylada satmaya basladilar, belese indirdiginiz dosyalari parayla satiyorsunuz yazik yazik, o alman sitesindeki insanlara bi bakin onlar bile böyle bisey yapmiyor...
Eğer beni kastettiysen konuyu bir tekrar incele.

sa maxmi abıcım gerçekten güzel fıles yapmsın elıne sağlık pack boyutu bayağı buyumus o aslında az cık ufak olaymsı yeme de :) yanında yat mısalı olcakmsı ama bu sekıdle de güzel olmuş elıne sağlık ama yaptın yaptın en guzelını sımdı yaptın helal olsun yınede hos fıels olmuş ıns nasıp olursa bende almak istiyorum

sa maxmi abıcım gerçekten güzel fıles yapmsın elıne sağlık pack boyutu bayağı buyumus o aslında az cık ufak olaymsı yeme de :) yanında yat mısalı olcakmsı ama bu sekıdle de güzel olmuş elıne sağlık ama yaptın yaptın en guzelını sımdı yaptın helal olsun yınede hos fıels olmuş ıns nasıp olursa bende almak istiyorum
Teşekkür ederim.

Hayırlı Satışlar.

Eyvallah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri