- Konular
- 50
- Reaksiyon Skoru
- 38
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 6 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 72
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Ben senden karışılık yada kendi çıkarım için iyi konuşmam bi insan ya saygılıdır ya saygısızdır sıradan bir insanın yanında saygısız Müdürünün yanında saygılı ise o işte olmaz kım olursa olsun ya saygılıdır yada saygısız
TAMAM BU BİR OYUN PARA VERİYORUZ EMEK HARCIYORUZ HERŞEYE EYV EN ÖNEMLİSİDE ZAMANIMIZI HARCIYORUZ
Admin shorty ely2 dekı insanlara karşı kastı yok sevip sevmemesi önemli değil bize saygı duymaları önemlidir saygı duyduklarını nasılmı anladım
Konu açtılar oylama yaptılar v.b şeyler işte bu yeter UZATMIYCAM bırakın sakin kafayla 2 side düşünsün bizede düşüncelerimizi sorarlarsa içimizi dökeriz yanlış bişi yaparlarsa hepimiz için kötü olur
TAMAM BU BİR OYUN PARA VERİYORUZ EMEK HARCIYORUZ HERŞEYE EYV EN ÖNEMLİSİDE ZAMANIMIZI HARCIYORUZ
Admin shorty ely2 dekı insanlara karşı kastı yok sevip sevmemesi önemli değil bize saygı duymaları önemlidir saygı duyduklarını nasılmı anladım
Konu açtılar oylama yaptılar v.b şeyler işte bu yeter UZATMIYCAM bırakın sakin kafayla 2 side düşünsün bizede düşüncelerimizi sorarlarsa içimizi dökeriz yanlış bişi yaparlarsa hepimiz için kötü olur
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...