Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle

Serverlar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan helipax
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 354

helipax

Level 8
TM Üye
Konular
256
Reaksiyon Skoru
270
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 26 Gün
Başarım Puanı
155
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Öncelik olarak merhaba demek istiyorum
adminim serverlar birleşilceğinin duyurusunu yaptınız fakat aklımda olan bir soru ely 1 deki savunma efsunları 15 ataklar 25 ely 2 de ise tüm oranlar 30 olarak daha önce belirlenmişti ve her 2 server oyuncuları kendilerine göre itemleri çektiler ve biz ely 2 oyuncuları oranlarımız 30 olduğu için ful yeni setimizde sadece 3 iteme savunma efsunu ekledik ve o oranlarda bizlere yetiyordu şimdi birleşme olduğu sırada bu oranlar 15e düştüğünde yaptırdığımız setimizin bir önemi kalmıycak bu konu hakkında bir bilgi verebilirmisiniz @admin;

Moderatör tarafında düzenlendi:
haksızlık olmaması için birleşme esnasında bazı düzenlemeler yapmamız şart

Her 2 server oyuncularıda belirli fedakarlıkta bulunacak.

Ely1 e tekrar savunma gelecekken, ely2 dekilere bazı düzenelmeler yapılacak. Böylece birleşme sonrası eşit şartta olunması sağlanmay çalışılacak

Eşitliğin sağlanması çok güzel olucak fakat bizler bir set yapıp savunmamızı ona göre ayarladığımız için oranlar değişir ise sıkıntılarımız olucağından bilgi almak istemiştim :)

Eşitliğin sağlanması çok güzel olucak fakat bizler bir set yapıp savunmamızı ona göre ayarladığımız için oranlar değişir ise sıkıntılarımız olucağından bilgi almak istemiştim :)
aynn çoğu kişinin kılıç sw si 60 veya 90 sura savunmasıda 90-120 :D

Onur kardeşim benıde korkuttun

ADMİNIM SIMDI ELY2 DE YANİ BENIM HERKESIN DAHA DOĞRUSU ORANLAR 30 ONLARI DÜŞÜRMİYCEKSIN DEMİ ????

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri