shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
MysticBlade 1
MysticBlade
SolarPhantom 1
SolarPhantom
Riftas 1
Riftas
LunarWraith 1
LunarWraith
DarkHorizon 1
DarkHorizon
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
Scarlet 1
Scarlet
dogusarikaya 1
dogusarikaya
Hikaye Ekle

Shorty admın sadece !!!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan deagle147
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Kulak misafiri oldum ama 2 niz iyi insanlarınız yapmış bir hata buna çözüm bulamazmısınız YETKILILER ?

Güncel @admin; @Shorty;

VE ŞÜNUDA SOYLIYIM @Shorty; @Aslan57x; Ely#2 Oyuncularının Bayramda Kayboldugu Itemlerde Bır Yazı Okudum Ancak Konuyu Bulamadım Konuyu Buldugumda Duzenlememı Yapıcam

Konuda Şu Konusmalar Geçıyordu

Bırısı Shortye Edıtım Kayboldu Dedı Ancak O Oyuncu Yalan Soyledı Ve Bunuda Shorty Anladı Ve Oyuncuya Suresız Ban Attı Bunun Uzerıne Oyuncu Ozur Dıledı Ve Shorty 99999 Gunluk Banı 3 Gune Düşürdü Benım Ondan Neyım Eksık Acaba Tek Eksıgım Özür Dılemekmı ???

Son düzenleme:
shorty kafasına göre ban atar arkadas sebebsız yere adalet yok bu oyunda yapacak bısıde yok bnm gecen sene satın aldıgım car ve yenı acmıs oldguum car sınırsız ban yedi shortyın cevabu şu bakın carında yasam kutsaması wrdır ondan banlanmısındr dedi yok dedım sifre ıd gönderdım admıne buna hiç biri ilgilenmedi ve şuan oyunda bazı tanıdıgım kızlarda 1 2 tane yasam kutsaması war adamlar burada gm diye kzıları faceden ekelyıp onları banlamazlar bizde yasam kutsaması olmadııgı halde banlarlar işte oaly bu bu oyunda adalet diye birşey yok YAZIK GERCEKTEN ADALETSİZ GÖREVLİLER OLDUKCA BİRŞEY BEKLEMEYIN BU OYUNDA...

shorty kafasına göre ban atar arkadas sebebsız yere adalet yok bu oyunda yapacak bısıde yok bnm gecen sene satın aldıgım car ve yenı acmıs oldguum car sınırsız ban yedi shortyın cevabu şu bakın carında yasam kutsaması wrdır ondan banlanmısındr dedi yok dedım sifre ıd gönderdım admıne buna hiç biri ilgilenmedi ve şuan oyunda bazı tanıdıgım kızlarda 1 2 tane yasam kutsaması war adamlar burada gm diye kzıları faceden ekelyıp onları banlamazlar bizde yasam kutsaması olmadııgı halde banlarlar işte oaly bu bu oyunda adalet diye birşey yok YAZIK GERCEKTEN ADALETSİZ GÖREVLİLER OLDUKCA BİRŞEY BEKLEMEYIN BU OYUNDA...

DUY BUNLARI YONETIM DUY @Shorty; @admin;

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri