Manwe Work 1
Manwe Work
noisiv 1
noisiv
berkmenoo 1
berkmenoo
Hikaye Ekle

Knight OnLine'dan Sonra ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kenkomako
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 548

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Knight OnLine gibi hiç bir oyun zevk vermiyor biz KO'culara. Peki bunca illegalliğe rağmen hala nasıl oynuyoruz bu oyunu? Çünkü ilk deneyimimiz KO ile oldu ve çok alıştık. Başka hiç bir oyun KO kadar zevk vermiyor. Peki ya KO'yu bıraktıktan sonra hangi oyunlar KO tadını verdi sizlere? Hangi oyun KO kadar heyecanlandırdı sizi? Hangi oyundaki PvP KO'daki tadı verdi? Gelin bu başlık altında KO'dan sonrasını tartışalım. Birbirimize önerilerde bulunalım.

İlk olarak ben başlıyım. Android telefonlar ile birlikte bir çok oyun yapıldı bu platforma. Arcane Legends adında bir MMORPG oyuna başladım. Bana uzun zaman sonra(bir çok online oyun denedikten sonra) ilk defa bir MMORPG oyun KO tadını verdi. Son seviyeye gelene kadar bu böyle devam etti. Oyundaki tek eksik Pk alanı bulunmamasıydı. Tamam PvP yapılabiliyor oyunda fakat bu KO'daki tabir ile Border Defence War tarzında. Bir odadasınız ve burda PvP yapıyorsunuz. KO'daki gibi PvP'yi özgürce, doya doya yaşayabileceğimiz bir harita yok oyunda. Ama KO'dan sonra oyun arayanlara tavsiyemdir Arcane Legends. Son seviyeye gelene kadar zevkle oynayabileceğiniz bir oyun. Tabi son seviyede PvP'de yapabilirsiniz. Veya yüksek değeri olan itemler düşürüp bunu pazarda satabilirsiniz. Pazarda satmak için bilgisayarınızın veya telefonunuzun açık olmasına gerek de yok...

Yazımı okuyup yorumda bulunacaklara şimdiden teşekkürler. Herkese hayırlı geceler, iyi forumlar...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri