Nedved35 1
Nedved35
Bvural41 1
Bvural41
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
farkmt2official 1
farkmt2official
Sevdamsın 1
Sevdamsın
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Hilesiz Point Blank İçin El Ele..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Velanis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Öncelikle tüm point blank oynayan arkadaşlara selam.

Hile ile oynayan arkadaşlar Sizlere yöneltmek istediğim birkaç sorum olacak.Daha sonrasında da küçük, birkaç öneri...

Bildiğiniz üzere hile piyasası oldukça gelişiyor. Her türlü oyunun yazılım sürecindeki unutulan küçük açıklıklar nedeniyle üretilebilen hileler point blank,wolfteam gibi mmofps tarzı oyunlarda son derece rağbet görüyor. Peki sormak istediğim soru şu. Hile kullanıyorsunuz belki anlık zevkleri tadıyorsunuz,eğleniyorsunuz karşınızda ki oyuncunun sizi geçmesini istemiyorsunuz tamam fakat bunun sonucunda neler oluyor bunların farkına bile varamıyorsunuz. Bilgisayarınıza trojen,truva gibi zararlı yazılımlar kuluçkalanıyor. Çeşitli aksaklıklar ve hop bir bilgisayar hastanesinde açıyorsunuz gözlerinizi. Onca masraf ve sıkıntı . Değer mi?

"Hee hiçte bile benim hilem tamamen temiz velanis!" Diyodur bazı arkadaşlar. (%5lik hile dilimi temizdir) O zaman daha korkunç diğer bi yazılımdan bahsedelim. Keylogger... Diğer adı ghost. Yani farkedilmesi neredeyse imkansız sadece format ve bazı programlarla temizlenebilen bi başbelası. Diyelim bir hileye bulaştınız ve keylogger beraberinde geldi ki (%90 ihtimalle gelir) Şimdi sizin sadece point blank hesabınız değil banka hesaplarınız,kredi kartı numara ve şifreleriniz, facebook twitter gibi sosyal ağ hesaplarınız,e okula giriş yapan arkadaslarımızın tc kimlik numaraları vb. Çoğu şey Tehlikeye düşüyor. Onca kişinin çoğu bilgisi ele geçirildikten sonra Sıra size geldiğinde birde bakıyorsunuz ki tam bir fiyasko... Ve keşkeler başlıyor.. :)

Tabi bir de banlanma olayı var. Onca gece oynadınız,sabahları hesabınıza girdiniz,arkadaşlarınızla eğlendiniz, xp kastınız belki NG Çektiniz. Hile açtınız Hshield yakalandınız. Sonuç? Sınırsız hesap kapatılması. Emekler nerede? (Çöpe atıldılar)

peki değerli hile kullanan arkadaşım sence değermi bir rakibi duvar arkasından görcem yada havalarda uçup,aim açıcam diye? İnsanoğlu kolaylıkla ayırt edebilir bence bunu. Bir anlık tat ve zevk için mahfetmeyin hayatını.

Bazı arkadaşlarımız da bana bişey olmaz diyebilir. Neden sen son derece donanımlı bir hacker mısın da bilgisayarına bu kadar hakimsin ve bu özgüveni kendinde bulabiliyorsun? :)

Uzattım biraz farkındayım fakat benımkı küçük fakat çok önemli bir öneri. Hilelere bulaşmayalım. Hilesiz oynarsanız oyunun sizde kesinlikle daha fazla hayecan ve zevk uyandıracağına ben kefilim. Teşekkürler

-Alıntı değildir- 1881|BOS'

Son düzenleme:
Şuan Yüzbaşı 3. Kademe Charim Var Yaklaşık 1.5-2 senedir oynarım belki birazda yavaş kastığımdan hile hiç kullanmadim şuana kadar bazen yapmaya çalıştığım olmuştur itiraf ediyorum ama kullanmadimbir el bile hilesiz oynayıpta emek sahibi olmak başka bir duygu.

Hilenin önüne bu yazının geçiceğini sanmıyorum belki bu forumda sağlanabilir ama çoğu kişi hala hile kullanıcak sadece turkmmo değil diğer forumlarda hile paylaşımı konusunda birşey yapmalı sadece point blank değil bütün oyunlarda mmomt2 hile paylaşımı bu forumda yasak tabiki öte yandan metin2 tr hile paylaşımı serbest forum kurucularinin bu konuda bir düşünmesi lazım

Şuan Yüzbaşı 3. Kademe Charim Var Yaklaşık 1.5-2 senedir oynarım belki birazda yavaş kastığımdan hile hiç kullanmadim şuana kadar bazen yapmaya çalıştığım olmuştur itiraf ediyorum ama kullanmadimbir el bile hilesiz oynayıpta emek sahibi olmak başka bir duygu.

Hilenin önüne bu yazının geçiceğini sanmıyorum belki bu forumda sağlanabilir ama çoğu kişi hala hile kullanıcak sadece turkmmo değil diğer forumlarda hile paylaşımı konusunda birşey yapmalı sadece point blank değil bütün oyunlarda mmomt2 hile paylaşımı bu forumda yasak tabiki öte yandan metin2 tr hile paylaşımı serbest forum kurucularinin bu konuda bir düşünmesi lazım
Dur bakalım spoon askerden geldı hıleye kokten cozum getırcez dedı inşallah yalan olmaz bu olay

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri