- Konular
- 772
- Online süresi
- 4d 8h
- Reaksiyon Skoru
- 3,477
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 337
- MmoLira
- 1,221
- DevLira
- 3
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Düşüncelerinizi konu altından paylaşabilirsiniz.
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Eğer doğru anladıysam Ely2'deki 100 oyuncu için bu birleşmeyi yapmak gerekiyor.Üzgünüm ama bunu diğerlerininde söylediğine dayanarak doğru bulmuyorum.Demek istediğim şu ki, eşyaların özelliklerini değiştirirsen ya da sunucuları birleştirirsen bir sürü oyuncu oyunu bırakacaktır çünkü sürekli tekrar ve tekrar eşya setleri dizmekten yoruldular.
Sunucuların ihtiyacı olan yeni şeyler ve sürekli yükselen özelliklerde yenilikler.Örnek olarak yeni bir kaç harita açıp değişik yapılmamış eventler yaparsanız bu yenilikler oyuncuların dikkatini çekecektir ve oyuna olan ilgileri artacaktır.
Sadece kaç tane oyuncunun sırf eşyaları tekrar ve tekrar yapmaktan yorulduklarından ötürü oyunu bırakacağını bir düşünün.Ben bu birleşmeyi istemiyorum.
Saygılarımla ZizeL
Türkay böyle bir düşünce var dıyorsun eskiden onca konu açmıştık boyle birsey olmaz dıyordun? 1 ay önce bizim konuyada bu yorumu yapmıştın HATIRLATIRIM...
Shorty:
Hala oradamısınız?
Metin2 Pvp işi moda gibi, Arkadia sunucusuna bu mudahale yapılmasaydı şuan Ely #2 sunucusundan farksız olacaktı oyuncu sayısı bakımından.
Piyasada 600 Online üzerinde Full Edit satışı olan pvp server var ise bu işi kesinlikle bırakırım, şuan metin2 pvp piyasası editsiz emek serverlar üzerinden ilerliyor artık moda Editsiz emek server modası.
2009 - 2011 Dönemi Metin2 oyuncularınnın Metin2.org dan kaçıp kolaya alıştıkları bir dönemdi ve bu dönem oyuncuların istekleri doğrultusunda çok güzel değerlendirildi,
2011 döneminden önce piyasada Editsiz emek server bulmak çok zordu o dönemde açılan serverlerin çoğu kolay server yada itemler satıcılarda olan serverdi bizim piyasaya girdiğimiz 2009 döneminde metin2 oyuncularının tek isteği metin2.org alternatifi ne zor nede kolay server olmasıydı ki M2-TR ve MMOMT2 ile bunu 2 yıl boyunca çok güzel sizlere sunduk.
Şuan Ely #1 Sunucusunun 400 concurrent user üzerine çıkması bile çok harika bir durum, Ely #2 sunucusu eski sistem bir server 150 concurrent user üzerine çıkamıyoruz, Ely # 3 Emek editsiz serverimiz ve hafta içi concurrent user 500-750 arasında dalgalanırken haftasonu veya okulların tatil olduğu dönemlerde 750 - 900 arasında dalgalanıyor.
Bu konu tartışıldıkça uzar bu yüzden eskiyi artık unutun eski diye birşey kalmadı.
Kim bilir 6 ay sonra birisi çıkıcak ve çok harika bir oyun sistemi yapıp görevlerle ve itemlerle bütün pvpleri sollayacak? ve moda o adamın açmış olduğu server tipine dönücek?
- Konular
- 4,805
- Online süresi
- 1h 9m
- Reaksiyon Skoru
- 573
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 8 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 364
- MmoLira
- 117
- DevLira
- 0
İtemlerimiz değer kaybetmiycek ise neden olmasın
- Konular
- 4,805
- Online süresi
- 1h 9m
- Reaksiyon Skoru
- 573
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 8 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 364
- MmoLira
- 117
- DevLira
- 0
Duyuru Konusunu Görmeden Önce Yazmışım Kusura Bakmayın, Serverlerin Birleşmesini İtemlerimiz değer kaybedicek olduğu için Desteklemiyorum
- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 3 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 29
- MmoLira
- 2
- DevLira
- 0
konuyu tam olarak anlamadım
- Konular
- 5
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 7 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 57
- MmoLira
- 15
- DevLira
- 0
Hiç bir zararı yok şuanda ely1 zaten savunma edit yok kalmadı savunma edit olan car belki ban yedi belki bıraktı beli değil oyuzden destekliyorum yapılması güzel olur
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)