onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
PrimeAC 1
PrimeAC
DEVLOPER 1
DEVLOPER
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
romegames 1
romegames
InfernoShade 1
InfernoShade
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Ely #1 Savunma Efsunlar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Shorty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 173
  • Görüntüleme Görüntüleme 10K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Şimdi bir kere ly1 de büyük bir adaletsizlik var. Oyunda şuanda belirli kişilerde olan savunma itemleri bu kişilere resmen ayrıcalık sağlıyor. Öncelikle bu ayrıcalığın ortadan kalkması lazım. Bu savunmalı itemler ya herkes tarafından erişebilir olmalı ya da hiç kimsede olmamalı.

Elinde bu itemleri bulunduranların buraya gelp bunu istemiyruz demeleri kusura bakmayın gerçekçi olmuyor.

Şimdi birde bazı arkadaşlar biz o itemlere 500 lira verdik, bilmem kaç t verdik diyorlar ve maalesef bu konuda yapabilecek birşeyimiz yok.
diğer oyunculara büyük bir haksızlık var şuan, bu haksızlığı da en kısa sürede düzeltmemiz gerekiyor.

sımdı ely1 ile ely2 birleşiyormu ?

sımdı ely1 ile ely2 birleşiyormu ?

O konuda aldığımız bir karar yok henüz sizlerin görüşlerini inceliyoruz.

Benim yaptığım yorum sadece ely1 durumu üzerineydi. Birleşme olsada olmasa da ely1 de ki eşitsiz durumun ortadan kalkması gerekiyor

Ely1 sunucunda gercekten dediginiz gibi haksizlik var ful atak dizen oyuncu ful savunma dizen herhangi bir oyuncuya miss vurmasi kotu bunun duzeltimesini arz ederim hatta sunucu birlesmesi ve savunma itemlerinin tekrar nesne market uzerinde aktiflesmesini arz ederim oyun daha iyo bir hale gelmesi daha iyi bir eglence katmasi daha cok userle savas alaninda olmasi mantikli gercekten her 2 konudada destegim sonsuzdur benim gorus acim boyledir vereceginiz kararlar oyun acisindan cok mantikli

Emrah kardeş en doğrusunu söylemişsin zaten birleşme olmasa dahi savunma itemleri yok serverde yorum atanlar belli etmiş zaten benimde eski editim var cok olmasada ama niye insanlarda olmasın yazanların istediği bizim savunmamız var gerisi bizi ilgilendirmiyo.kimse kusura bakmıcakta savunma itemlerinin geri gelmesi ben dahi hemen her playeri ilgilendiriyor. sizin neye ne verdiğinizde bizi ilgilendirmiyo :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri