D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
PrimeAC 1
PrimeAC
DEVLOPER 1
DEVLOPER
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
romegames 1
romegames
InfernoShade 1
InfernoShade
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Ely #1 Savunma Efsunlar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Shorty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 173
  • Görüntüleme Görüntüleme 10K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

ely1deki efsunlar adamların yapılı olcak biz efsunlarımızı kendi svmize göre yarladık eyer efsunlar bizim düşerse teke gitçez o zaman nasıl olcak hocam bi cevap.
asıl biz sizde sorun yaşıcaz birde böyle düşün ?

[sıze=4]arkadaslar bakın ely 2 de bu serveler türk memomun 4 serverı birlestirdi merkür venus volturan die 3 ve 1 server daha war bu 4 server birlesti ely 2 oldu ve oyundakı hacklı itemler ve bazı görevlılerın adeletsız davranması ısıne gelene yardım etmlerı kafaısna göre ban atmaları sonucu bu ely 2 oyunu bosaldı herkez bıraktı ben size söliyim ely 1 ve ely 2 birlesirse ely 1 dekılerın yenıdne edit cekme nedenı olucak yenıden pra yatırıckasınız ely 2 de mıllet kılcı cıkarmalı vs atıyor siz büyü vs her 2 tarf ona göre edit yapmıstır ve olursa bu durumdan en iyi karlı cıkıcak kısıler bu oyunundakılerın para kazanmasını saglarsınız bu durumun oyuncularda degıl görevlı kısılerde arasın oyun sahıbı bu oyunun bosalma sebebını oyun içindkeı görevlılere sorsun cunku bu görevlıler mıleltın oyunu bırakmasını sagladılar herkeze iyi forumlar[/sıze]

Birleşirse daha çok oyuncu kaybediceksin 20 kişi gider 100 kişi gelir diyen şahıslar tam tersi olmasın o iş

Baba sv birleşmesi olmazsa barı şu marketı düzenleyın

LoqiTecHh

Eğer dediginiz gibi mis ortadan kalkarsa savunma itemlerinin tekrar aktif edilmesini isterim ve desteklerim cunku kimisi savunma dizmek ister kimisi atak dizmek ister birakinda ona biz karar verelim savunma itemlerinin tekrar aktif edilmesini destekliyor ve gercekten bunu istiyorum

Nick: Barca

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri