onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
PrimeAC 1
PrimeAC
DEVLOPER 1
DEVLOPER
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
romegames 1
romegames
InfernoShade 1
InfernoShade
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Ely #1 Savunma Efsunlar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Shorty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 173
  • Görüntüleme Görüntüleme 10K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Ben Mevlüt Asi016 ve Mete nin vs attıklarını hiç görmedim bu konuda beni de katmışınız yoktum ben ayrıca mete bundan 2 ay önce asım ile vs atmıstı asım setine demişti setini vermeden çıkmıstı ve çöl ortasında herkes vardı sonra başka vs atmak isteyen varsa atalım dedi ely1 hepsi ordaydı hemen hemen kimseden cevap çıkmamıstı metede oyundan çıkmıstı benim hatırladıklarım bu. Ddigim gibi ben yoktum.

Gerçekten sorunlu musun ? nereden nereye sen şimdi bana son 2 ws de yenilmedin öylemi ? sen hırsızlık yapmadın öylemi ? millete hakaret etmedin öylemi. Ayrıca ben yenilmem demiyorum ama yendiğim daha çoktur dedim önemli olan su sende karakter yok yalan söylemek su içmek gibi olmuş sende daha sana yazacak lafım yok. atacak cevabımda yok.

bnm snnle son vsem attgm fotodur kardes :) Hakaretim var evet Hakaret herkeze ediyodum (HAK EDEN) kmse kmsey durdk yere hakaret etmez :) neden sorunlu olaym kardes yenildigin fotoları atında sorunlumu oluyorz 100 kere yenmşim 1 kre ynilmişim almşsnz diyorsun kanıt olnca sorunlumu oluyorz :) Mewlüt vardı seni yenerken demişsin Mevlütte suan gerken acıklamayı yazıyor suan Ufak atki Milleti inandıra bilesn kardes :)

Ben Mevlüt Asi016 ve Mete nin vs attıklarını hiç görmedim bu konuda beni de katmışınız yoktum ben ayrıca mete bundan 2 ay önce asım ile vs atmıstı asım setine demişti setini vermeden çıkmıstı ve çöl ortasında herkes vardı sonra başka vs atmak isteyen varsa atalım dedi ely1 hepsi ordaydı hemen hemen kimseden cevap çıkmamıstı metede oyundan çıkmıstı benim hatırladıklarım bu. Ddigim gibi ben yoktum.

Olma gibi şansın yok hacı çünki ddigi gibi bir vs atılmadı he ben diyorm son 8 ayda varsa bni yenipte kanıtı olan beklyrm buyursun atsın foto yada video :)

bnm snnle son vsem attgm fotodur kardes :) Hakaretim var evet Hakaret herkeze ediyodum (HAK EDEN) kmse kmsey durdk yere hakaret etmez :) neden sorunlu olaym kardes yenildigin fotoları atında sorunlumu oluyorz 100 kere yenmşim 1 kre ynilmişim almşsnz diyorsun kanıt olnca sorunlumu oluyorz :) Mewlüt vardı seni yenerken demişsin Mevlütte suan gerken acıklamayı yazıyor suan Ufak atki Milleti inandıra bilesn kardes :)

Mevlüt olmaya bilir yanlış hatırlamış olabilirim aslında baya kişide vardı ama asım kesinlikle vardı ! kendisi ile aram da iyi değil ama bu bu konuda yalan söylemez sanırım. Whityou yada mahmut desem senden yana yazar diyeceğinizden asım diyorum. Ws de ılk önce empty ile yenildin sonra bu carla olmadı dedin. Öteki çarın la geldin nikini tam hatırlamıyorum onla da yenildin sonra herkese Asi yi yendim demişsin birde.

Neyse konu sw nin birleşmesi birleşmesini istemiyoruz. Konu dışı tartışma için her kezden özür dilerim. iyi eğlenceler.

1 Asena Pratigi daha Şimdi ism degişikligi yapmaya basladın Smdi sana asımıda cagrıcam buseferde başka isim sölersin gerçi ama Neyse :D burada cocuk gercegi yazınca oyunda Mewlüte pm atıp sen yokmuydun orada diye sorular sormalar oda güzel bişy Ufak at civcivler yesin kardes :D Elym2 halkı yemz yani ayık ol.. Arkadaslar bnde hepinizden özür dilerm konuyu degiştirdik Sadce gercklri ortaya cıkarttık Kusuruma bakmayn iyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri