SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
Hikaye Ekle

Ely #1 Savunma Efsunlar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Shorty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 173
  • Görüntüleme Görüntüleme 10K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Şuanda yendim diyorsun beni degilmi ? Ozaman buradaki tüm vatandaşlar şahit şu dakika gireyim şmdi hemen setine vs atalm savaş ? Yenen her zaman yener degilmi ? Hiç kıvırma setimi skıntıya sokamam deme burada konuşmayı biliyorsan hadi gir oyuna bklyrm kardeş sen dahil istediginlede atabilirim simdi ? Hep yendim lafıyla kalıyorsunuz bi kere görmedim yada görende olmadı kardes ? Ama bnm seni dans ede ede 7.2 yenerken işim cıktı dyip cıkıp gttigin video ve fotogeaflarında var bnde kardesm. Bana burada surayı anlatma türkmetin2 sinden beri yani 6.5 senedir surayım rüyanda göremicegin hayaliyle yaşadıgın şeyleri biliyorum ve yapıyorum sura üzerine . Tekrar diyorum. Okadar yendim ettim diyorsun ki bn bnu hiç görmedm smdi senden duyuyorum gir kardesim oyuna 1 dgl 2 setine ws atalm hemen herkezin gözü önünde 10 da biter sanada 4 avans hadi kardesm bklyrm knuşmayla olmuyor bu işler :)

http://www.turkmmo.com/elym2-genel/2887693-emptylife-mete-fuat-hirsizliginin-kaniti.html

herkese iyi seyirler cocuk avutamam ben :)

Ayrıca artık ws atmıyorum bütün sw biliyor geçti o günler yenildiğine şahit cok istersen buraya mesaj attırayım :) okursun bol bol :)

Son düzenleme:
1. Öncelikle Vs diye konuyu başlatıp yenildiklerin ortaya cıkınca Kıvırma Pozisyonuna geçmen Cok normal bişe buna svde alıştı artık .

2.EmptyLife ile yapılan attıgın videonun acıklamasını ben gerekn vatandaslara yaptım ki sen gereken biri olmadıgın için sana yapma geregi duymuyorum beni bilen biliyor.

3.Şahit cagırayım degil bana bir adet sadece sn yada bir başkası o swde son 8 aydır beni yenen 1 foto yada 1 video atın karsınıza cıkmayacagım bir daha bukadar acık ve net konuşuyorum burada. Sadece 1 kanıt istiyorum sizden :)

4.Beni yenen adam her zaman yener degilmi buyur kardes smdi bekliyorum bak tekrar tekrar sölüyorum 1 degil 2 setine atalım 10 el sana 4 avans vereyim :) Önceden kıvırma lafın setimi tehlikeye atmamdı smdide kmseyle vs atmıyorum olmuş oda güzelll :)
wb9rGj.jpg
[/URL][/IMG] Bu Senin 1. Resmin güzel kardesm benm kanıtım elimde her daim simdide ata biliriz vs :)

eoyj6Q.jpg
[/URL][/IMG] Buda senin yandaşın en yakın dostunun fotosu kardesm birazdan damlar oda ses etmeden cevabını vereyim diye atıyorum bunuda :) bu vatandasada sana sölediklerimin hepsini diyorum bununlada setine ata hiç fark etmez :) Benim sizden istegim bana 1 kanıt gösterin şahit cagrırım demekle olmuyor bu işler kardesm :) 5 kişi getirirsin yendi der gider yenmiş sayılmazsn :) Yenen adam her zaman yener ve benim kapım BENİ yene bilicek biri varsa HERZAMAN acık agzına kadar bekliyorum :) hadi sana iyi kıvırmak için bol zamanlar bakalım simdi hangi konuya zıplayacaksın cok merakla bekliyorum :D

1. Öncelikle Vs diye konuyu başlatıp yenildiklerin ortaya cıkınca Kıvırma Pozisyonuna geçmen Cok normal bişe buna svde alıştı artık .

2.EmptyLife ile yapılan attıgın videonun acıklamasını ben gerekn vatandaslara yaptım ki sen gereken biri olmadıgın için sana yapma geregi duymuyorum beni bilen biliyor.

3.Şahit cagırayım degil bana bir adet sadece sn yada bir başkası o swde son 8 aydır beni yenen 1 foto yada 1 video atın karsınıza cıkmayacagım bir daha bukadar acık ve net konuşuyorum burada. Sadece 1 kanıt istiyorum sizden :)

4.Beni yenen adam her zaman yener degilmi buyur kardes smdi bekliyorum bak tekrar tekrar sölüyorum 1 degil 2 setine atalım 10 el sana 4 avans vereyim :) Önceden kıvırma lafın setimi tehlikeye atmamdı smdide kmseyle vs atmıyorum olmuş oda güzelll :)
wb9rGj.jpg
[/URL][/IMG] Bu Senin 1. Resmin güzel kardesm benm kanıtım elimde her daim simdide ata biliriz vs :)

eoyj6Q.jpg
[/URL][/IMG] Buda senin yandaşın en yakın dostunun fotosu kardesm birazdan damlar oda ses etmeden cevabını vereyim diye atıyorum bunuda :) bu vatandasada sana sölediklerimin hepsini diyorum bununlada setine ata hiç fark etmez :) Benim sizden istegim bana 1 kanıt gösterin şahit cagrırım demekle olmuyor bu işler kardesm :) 5 kişi getirirsin yendi der gider yenmiş sayılmazsn :) Yenen adam her zaman yener ve benim kapım BENİ yene bilicek biri varsa HERZAMAN acık agzına kadar bekliyorum :) hadi sana iyi kıvırmak için bol zamanlar bakalım simdi hangi konuya zıplayacaksın cok merakla bekliyorum :D

Mete geç bunları ben yenilmem demedim ama bitik dediğin kişi en son 2 ws yi kazandı asımlar mevlütler herkes vardı. sadece ben yendiğim ws leri ne ss alırım nede saklarım. Oyun bu, burada önemli olan senin ithamların. Acıklama yapamazmışsın daha ılk arkedia birleştiğinde vural ile ( Bozevening ) senin sayende tanıştım. Adamın dibi dedin, has dostum dedin üzerinden 1 ay geçmeden adamı soydun sorduğumda verdiğin cevap olsun oda beni soymuştu oldu. Bende sizin dostluk anlayışınızla bizim ki baya farklı demiştim. Konunun özü şuydu aslında senin gibi oyun için item çalanların millete hakaret edenlerin burada işi yok. sen kalkmışsın bana ws diyorsun. Ahlak yoksunu biri ile ws atsam ne atmasam ne ? Biz eskiden de ws atardık ama yenilince tebrik ederdik ne zaman epi diğer sw lerle birlişti videolar aşağılamalar başladı gerek yok oyun bu yencen, yenilcen ama seviye düşmeyecek bu tür cocuk ca davaranışlar olduğu sürece ws atmıyorum. ne zaman adam gibi oyun oynanır o zaman atarım ws yeter ki karşımdaki adam olsun. yenildiğim de hiç sorun etmedim. Artık bakıyorum 2 ws alan video alıyo kendini bir şey sanıyor 100 kere yenilmiş onu demiyor sende bunlardan bir tanesisin sadece.

Son olarak attığın ss sw arkadia iken oda başka konu :)

Son düzenleme:
Beni ve digerlerini 100 kre yendigini ve 1 kere yenildigini konuşuyorsun 100 kere yenen adam 1 kere yenilen adam 9 veya 8 farklamı yenilir ? bu bir kere acık ve net salladıgının kanıtı.... Ayrıca ne ben Nede Ali bu güne kanıtsız konuşmadık Hiç bir zaman foto veya video almadan bi işin üzerinde koşturmadık . Mevlüt vs nin oradaydı beni yndigine dair demişsin Mevlütü simdi cagırayım yüzüne söylesin beni yenmişsin hani ben hatrlamıyorm gerçi mevlütte yüzüne söylesn belki yüzün kızarır yalan dolan söledigin için .
w17grD.jpg
[/URL][/IMG] 100 Kere yendim 1 kre yenilen foto alıyor demişsin. 100 kerenin arasında 1 kre yenildin ve 9 farkla öylemi güldürme bni :D

KgbWVR.jpg
[/URL][/IMG]

Milleti 100 kre yenen ve 1 kere yenilen adma bak bana 6 farkla vs ilerlerken oyundan cıkan ve aliye yani Arthasa 9 farkla yenilmiş şekilde tebrik ederek giden adam bizleri 100 kere yndigi iddasını savunuyor. Ki böyle bir gercek yoktur oyundada mevlüt olsun Baran olsun istedigini cagra bilirsin hani sen beni yenerken ordalarmış mevlüt diyorsun ya büyük bir heycanla bekliyorum yüzünün kızarmış şeklini :D Mevlütte simdi yorum atacak bakayım smdi nreye kıvıracaksn :D Booze dedgin vatandas Bizim alinin en yakın arkadası idi aliyide cagırayım kards booze dedigin vatandas bnm kairanın basındn bri baş düşmanımdır iftira atacak baska adam bulamadınmı kardes :D Birde kanıtsız iftira buda güzel bir konuya degindi :D Hersey ortada varsa Sekliniz Setine vs bekleriz hee ben iyiyim diyorsan al yanına birini Benlde ali 2 ye 2 setine vs atalm yada teke tek 10 el atalm 4 avans sna ASİ016 SURA :D nsl surasın çözemedim yendim diyorsun yendigin bir kişi yok farkla herkeze yenilmişsin resimlerdde görüldügü gibi :) Kapım her zman Sana SETİNE vs de acıktır Her saniye seni bkliyorum :D

Beni ve digerlerini 100 kre yendigini ve 1 kere yenildigini konuşuyorsun 100 kere yenen adam 1 kere yenilen adam 9 veya 8 farklamı yenilir ? bu bir kere acık ve net salladıgının kanıtı.... Ayrıca ne ben Nede Ali bu güne kanıtsız konuşmadık Hiç bir zaman foto veya video almadan bi işin üzerinde koşturmadık . Mevlüt vs nin oradaydı beni yndigine dair demişsin Mevlütü simdi cagırayım yüzüne söylesin beni yenmişsin hani ben hatrlamıyorm gerçi mevlütte yüzüne söylesn belki yüzün kızarır yalan dolan söledigin için .
w17grD.jpg
[/URL][/IMG] 100 Kere yendim 1 kre yenilen foto alıyor demişsin. 100 kerenin arasında 1 kre yenildin ve 9 farkla öylemi güldürme bni :D

KgbWVR.jpg
[/URL][/IMG]

Milleti 100 kre yenen ve 1 kere yenilen adma bak bana 6 farkla vs ilerlerken oyundan cıkan ve aliye yani Arthasa 9 farkla yenilmiş şekilde tebrik ederek giden adam bizleri 100 kere yndigi iddasını savunuyor. Ki böyle bir gercek yoktur oyundada mevlüt olsun Baran olsun istedigini cagra bilirsin hani sen beni yenerken ordalarmış mevlüt diyorsun ya büyük bir heycanla bekliyorum yüzünün kızarmış şeklini :D Mevlütte simdi yorum atacak bakayım smdi nreye kıvıracaksn :D Booze dedgin vatandas Bizim alinin en yakın arkadası idi aliyide cagırayım kards booze dedigin vatandas bnm kairanın basındn bri baş düşmanımdır iftira atacak baska adam bulamadınmı kardes :D Birde kanıtsız iftira buda güzel bir konuya degindi :D Hersey ortada varsa Sekliniz Setine vs bekleriz hee ben iyiyim diyorsan al yanına birini Benlde ali 2 ye 2 setine vs atalm yada teke tek 10 el atalm 4 avans sna ASİ016 SURA :D nsl surasın çözemedim yendim diyorsun yendigin bir kişi yok farkla herkeze yenilmişsin resimlerdde görüldügü gibi :) Kapım her zman Sana SETİNE vs de acıktır Her saniye seni bkliyorum :D

Gerçekten sorunlu musun ? nereden nereye sen şimdi bana son 2 ws de yenilmedin öylemi ? sen hırsızlık yapmadın öylemi ? millete hakaret etmedin öylemi. Ayrıca ben yenilmem demiyorum ama yendiğim daha çoktur dedim önemli olan su sende karakter yok yalan söylemek su içmek gibi olmuş sende daha sana yazacak lafım yok. atacak cevabımda yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri