InfernoShade 1
InfernoShade
farkmt2official 1
farkmt2official
romegames 1
romegames
bikral 1
bikral
PrimeAC 1
PrimeAC
shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Hikaye Ekle

Ely #1 Savunma Efsunlar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Shorty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 173
  • Görüntüleme Görüntüleme 10K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Hepimiz kardeşizzzzzz

Ozaman birleşmesin, ama Ely1'in fiyatları düşmesi için lütfen Ely1'e SAVUNMA efsunları eklensin !

süper fikir ama ely1deki banlı çarım ely2 deki çarımın ıd ve şifresi aynı o nasıl olcak :(

Okadar yorum okuma geregi duymuyorum türkay bize en başında dedigin sözü hatırlatmak istiyorum sadece arkadia yani ely1 asla birleşmiycektir asla savunma itemleri geri gelmicek dedin bunuda bir cok kez tekrarladın biz bu sözüne itimat edip bir item almak için sadece birtane bak ezaz 2 set item verdik 15 edit eder buda bunuda senin bir sözüne inanarak yaptık şimdi böle bi konu acmanın amacı ne? tamam saygı duyuyoruz yaptıgın işe ama iyice bu iş kapak tadı vermeye başladı arkadia kaç defa bu sorunları yaşamak zorunda arkadianın bunu bikez daha sineye cekip kaldırabilcegine inanıyomusun! arkadia cok şey yaşadı yeter bence şahsi düşüncem oldugu gibi bir cok arkadaşında düşüncelerini paylaşıyorum burda karşıyım bu duruma. (serverlar birleşsinmiymiş) sana sitemim yok türkay sana bi eleştiride bulunmuycam! turkmmo için zaten çok şey yaptı m2-tr iyice çöküşe götürmenin peşindesiniz anlaşılan bizi yeterince yıprattı zaten tmmo ely onada karşıyız brader cekin ellerinizi !!!!!!!!

BlackSouL Phantoms.

Son düzenleme:
süper fikir ama ely1deki banlı çarım ely2 deki çarımın ıd ve şifresi aynı o nasıl olcak :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri