PrimeAC 1
PrimeAC
shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Fethi Polat 1
Fethi Polat
ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
Hikaye Ekle

Ely #1 Savunma Efsunlar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Shorty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 173
  • Görüntüleme Görüntüleme 10K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Amacınızı Anladım

Ely2 Yi Ely1 Le Birleştirmek İçin Nesne Marketi Açıyorsunuz İşallah Güzel Olur Ne Diyelim Artık :) :) H.o

IPromeTheuSI Ely.1

Yazdıklarınızı okumaya üşeniyorum bence birleşelim :D

150 Limit ne alaka napıyonuz siz ya

0 Damage Problemine sebep olan savunmaların 100 e tamamlanmasıydı, Savunma efsunları aktif edilip limit 150 ye çekilecek gerekirse bu 175 yada 200 de olabilir yani bir karakter full savunma olsa bile 500 altında damage yemesi sağlanıyor limit yükseltilince.

Farkı şöyle düşünün,

Full Savunma yapamamış birisi 1000 ile 3000 arasında damage
Full Savunma yapmış birisi 0 damage yerine 100 - 500 arası bir damage yemesi sağlanıyor ve ölümsüzlük ortadan kalkıyor.

işte o 100 - 500 arası vuruş bişeye yaramıyor :( full atak set dizmiş bi adam 100 vursa nolcak ki 100 hp 3 sn içinde doluyor :/

bana göre bu sisteme göre lonca savaşlarında at üstünde savunmalı bi savaşçı her hangi birini sıkıştırıp yerden kaldırmasa atak set dizili bi okçu onu kolaylıkla yere serebilir :)

Oranlar 25 İken bile Ninja Hariç İstisnai bir karaktere 150 savunma yapılamaz.Adam 0 vuruyorken ki hesapladım en fazla 135 Savunma Yapılıyor Gene girer 40-50 k(Şuankinin 85 Savunmasına göre) Ama Bir anket açılıcak ve bu anketin sonucunda birleşim olmama kararı çıkar ise savunmalar 100 de kalıcak değilmi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri